Budapest Pride elkérték tőletek védettségiit?
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 11:48
1/11 A kérdező kommentje:
védettségit
2021. júl. 30. 11:49
4/11 anonim válasza:
Nem is lakunk Budapesten. A népesség döntő többségének köze sincs hozzá. Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni...?
5/11 anonim válasza:
Én egy emberen láttam a veszettség tüneteit.
Láttam a world war z című filmet elfutottam egyből.
6/11 anonim válasza:
A jelenlegi szabályok szerint nem kellett védettségit kérni, mivel politikai rendezvénynek minősült, nem pedig fesztiválnak. Egy kiskapu amit ki is használnak. Ugyanez van a szórakozóhelyeken is, 120%-ra tömött zsúfolt diszkó mint szórakozóhely de kérem ők nem szórakozóhely (ahova kellene a védettség) hanem étterem mert van melegszendvics (étterembe meg nem kell).
7/11 anonim válasza:
Ezzel a provokációddal bakott lőttél. Tán tájékozódnod kellett volna kiírás előtt.
8/11 anonim válasza:
Igen, fel kellett mutatni az óvszert.
9/11 anonim válasza:
Én láttam a tv-ben többen kisgyerekeket is fölmutattak.
10/11 anonim válasza:
Tőlük egy olyan igazolványt kértek, hogy nem állnak- e pszichiátriai kezelés alatt, illetve nem állnak- e belátási képességet kizáró gondnokság alatt 🤭🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!