Válás esetén tényleg a lakásban maradhat?
A testvéremék sajnos válnak.Van két gyermekük, a lakás 1/1 a szüleim tulajdona.
A tesóm neje kezdeményezte a válást, de közös megegyezéssel szeretnének válni. Az anyuka szeretné a gyerekek felügyeleti jogát, amibe a tesóm beleegyezett, mivel a munkája mellett nem tudná megoldani két kisgyerek menedzselését.
Viszont a nő viselkedése elviselhetetlen. Napi szinten piszkálódik, megjegyzéseket tesz, az ő viselkedése miatt jutottak ide.( Kötöszködések, szexmegvonás, hisztizések, szemétkedések a tesómmal). Szerintem viszonya is volt, de bizonyítani nem tudom.
A gyerekeket szereti, ez tény, rendben tartja őket, de kiteszi a sok veszekedésnek, ennek akarnak véget vetni a válással.
Igen ám, de a nőnek nincs lakása és tesóm szerint nem is nagyon keres. Oda van bejelentve, de a szüleim elvileg bármikor visszavonhatják, ha jól tudom.
Azt állítja a nő, hogy amíg a két gyerek a lakásba van bejelentve, addig őt se tehetik ki a szüleim mint tulajok, a válási végzésig, de utána se, ha övé a felügyeleti jog!!! Mert nem megoldott a lakhatása!!!
Ezt nem akarom elhinni, ilyen tényleg létezik, hogy erre hivatkozva megkeserítheti az öcsém életét?
Kérem, olyanok válaszoljanak, akiknek van tapasztalata, vagy hallott, látott már hasonló esetet! A tippelők, találgatók most inkább légyszi csak figyeljenek. Köszi!
Pontosan ez fog történni.
A nő marad, a tesód megy ki.
A gyerekek miatt.
Jajj istenkém, szegény apuka nem tudja megoldani a gyerekeit. Hát akkor a válás kimondásáig beszélgessen a rengeteg egyedülálló anyával, akiktől a kutya nem kérdezte, hogy meg tudják-e oldani, hanem muszáj nekik. Rengeteg szívás és lemondás árán, igen.
Vagy úgy gondolták, hogy a gyerekek majd mennek a híd alá anyukával? A nőt nyugodtan kitehetik a házból, de a gyerekeket nem tehetik utcára. Ha anya nem tudja, apu meg nem akarja elvállalni őket, akkor mennek nevelőszülőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!