123466 kérdése:
Hol adjak ki egybol a szuletesi anyakonyvi kivonatot? Kistarcsan szuletett a lanyom es surgoss lenne. Sajnos elkeveredett es nem talalom. Kistarcsan szuletett de viszont ott se adjak ki egybol godollon se
Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 15:28
1/14 anonim válasza:
Mire kell?
Amúgy a születése helyén az anyakönyvi hivatalban adjak, pár percén belül
2/14 A kérdező kommentje:
Felhivtam kistarcsan az anyakonyvi hivatalt es azt mondtak h kerelmet kell beadni. Hat szemelyit kene csinaltatni a lanyomnak mer epitkezunk es hitel ugybe
2021. júl. 27. 15:43
3/14 anonim válasza:
Érdekes....Nekem kiadták azonnal, kérelem nélkül. De amúgy itt az áll, hogy 8 napon belül.
Mennyi idős a gyerek?
4/14 anonim válasza:
Ezt már úgy 2 héttel ezelőtt is kérdezted..
Nem sikerült elintézni?
Mert azóta nem változtak a kiadási helyek..
5/14 A kérdező kommentje:
Felhivtam oket es azt mondtak 15 nap
2021. júl. 27. 16:28
6/14 anonim válasza:
Menj be a helyi anyakönyvi hivatalba. És kérd meg ott. Hozzáférnek elektronikusan az országos adatbázishoz.
7/14 anonim válasza:
Mi köze a hitelnek a gyereked személyijéhez?
8/14 A kérdező kommentje:
Mert kell hozza!
2021. júl. 27. 17:33
9/14 anonim válasza:
Már miért kéne? Tán a gyerekeddel veteted fel a hitelt?
10/14 A kérdező kommentje:
Figyelj már! Nem a gyerekemmel akarok felvetetni hitelt, csak kellenek hozzá a papírjai mivel a csokkot vesszük fel építkezésre,ha annyira kiváncsi vagy! Egy egyszerű kérdest tettem fel, nem arra kértelek hogy kérdőre vonj! Ha nem tudsz válaszolni inkább kérlek lapozz tovább. Köszönöm!
2021. júl. 27. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!