Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A gyermekvédelemmel kapcsolato...

A gyermekvédelemmel kapcsolatos jogszabályi törvénymódosítások kirekesztőek a melegekre nézve?

Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Az, hogy nem tarthat civil szervezet előadást szerintem semmiben sem korlátozza az átlag melegeket. A tévében történő megjelenítésük sincs annyira korlátozva, mint korábban állította a sajtó, lásd a Modern család is simán megy még mindig
2021. júl. 26. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
1 szinten, de ha politikával tennénk ugyanezt hogy pl este 8ig nem mehetnének politikai tartalmú médiatartalmak, akkor mindenki lobbizna. Ugyanolyan jog nem? Fiatalok egészségéért.
2021. júl. 26. 21:21
 3/9 molnarmarcell21 ***** válasza:
68%
mivel kifejezetten a homoszexualitást korlátozták és nem a szexualitást, így igen, kirekesztő.
2021. júl. 26. 21:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Valóban utána néztem a törvénynek és a homoszexualitást emeli ki és a heteroszexuálist nem.

„(6) Azt a műsorszámot, amely alkalmas a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi

fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy meghatározó eleme az

erőszak, a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésnek, a nem

megváltoztatásának, valamint a homoszexualitásnak a népszerűsítése, megjelenítése, illetve a

szexualitás közvetlen, naturális vagy öncélú ábrázolása, az V. kategóriába kell sorolni. Az ilyen

műsorszám minősítése: tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.”

2021. júl. 26. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:

2-es, napközben megy, nem este 8 után. Mielőtt írsz valamit nézz utána

[link]

2021. júl. 26. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

5ös, azt írtam mi lenne ha...

Lényeg hogy fel lenne háborodva mindenki, pedig ugyanolyan fontos.

2021. júl. 26. 21:34
 7/9 steven95 ***** válasza:
59%
Egy gimis korú serdülő LMBTQ egyén nem kaphat intézményi szintű felvilágosítást és szakmai támogatást a szexuális irányultságához igazítva, őket is éri kirekesztés. Ugye a kormány azzal védekezil, hogy 18 év alattiak diszkriminációja nem diszkrimináció, ami szánalmas magyarázkodás.
2021. júl. 26. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem ezt a rinyálást, úgy csinálnak mintha nem lenne internet, és mindenki csak a suliban tudna informálódni.
2021. júl. 27. 03:28
 9/9 steven95 ***** válasza:
0%
És te mit rinyálsz, hogy mások min rinyálnak?
2021. júl. 27. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!