Milyen lenne az élet ha megengednék a többnejűséget M.o.-on?
2021. júl. 25. 20:54
1/10 anonim válasza:
Csak akkor támogatom ha nekem is lehet férfi háremem nőként!
2/10 anonim válasza:
Akinek nem elég egy anyós, az meg is érdemli... 😆
3/10 anonim válasza:
Akinek nem elég egy anyós az csapjon a farkára egérfogót. Az első meg a peckire.
4/10 anonim válasza:
Az egyenjogúság elvén úgy lenne igazságos, ha a nőknek is lehetne több férje, nem csak a férfiaknak több felesége, csak ne legyen kötelező, mert nem mindenki akar házasodni. 🙂
6/10 anonim válasza:
én ismerek egy srácot aki 2 elég jó csajjal él párkapcsolatban.
de rendesen 2 csaj barátnője van és együtt is élnek.
úgy sétálnak az utcán is, hogy a srác középen és fogja a kezüket.
aztán felmentem hozzájuk és a srác ott mosogatott meg teregetett és mondtam neki, hogy ba zmeg én azt hittem, hogy te itt kényúrkodsz:)
erre azt mondta nem te csöves, én mind a kettőjüket szeretem, nem a csicskáim azért mert mind a kettejüket dugom.
am most mind a két csaja terhes.
1 hónap eltéréssel fognak szülni is a srác meg ragyog ettől.
7/10 anonim válasza:
Milyen zsír lenne összeszedni egyszerre három aranyásót :D :D
8/10 anonim válasza:
Ha eddig nem volt csajom, akkor sem lenne.
9/10 anonim válasza:
Keresnék 4-5 aranyásót a kezükbe nyomnék 1-1 csákányt, kiküldeném őket a kertbe tuskózni, az ásásban úgyis van gyakorlatuk.
10/10 anonim válasza:
Mindenkinek lehet egy felesége, meg egy férje 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!