Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a Facebook figyelmen kívül...

Ha a Facebook figyelmen kívül hagyja a szegedi törvényszék ítéletét (100 millió) akkor megúszhatja?

Figyelt kérdés
Tekintsünk el Torockaitól, nekem sem feltétlen szimpatikus. Csak az ügyet nézzük. Végre elítéltek egy nagy céget, de csak én érzem úgy hogy igazából semmi eredménye nem lesz?
2021. júl. 24. 23:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Na nem gondoltam volna hogy a 24.hu ekkorát tévedjen.

Jogerős a bírósági meghagyás mert a Facebook ellentmondása nem érkezett meg határidő alatt.

Amúgy megnéztem Torockainak egy videóját és ha a Facebook nem fizet akkor tudnak inkasszózni tehát nincs esélyük megúszni. Végre..

2021. júl. 25. 09:28
 12/12 anonim ***** válasza:

A Kim-book mindent megúszik. Nem hat rá semmilyen törvény nem kell tartaniuk kábé semmilyet.

Nekem is eltüntették az oldalamat értesítés és ok megírása nélkül....

Vagyis visszavettem láthatóságát... (Nem vettem) ha nyilvánossá akarom tenni akkor mindig hibát ír... Tehát még ezt is sunyiban.

2021. júl. 25. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!