Csinálhatok olyan kutatást hogy mennyi cég vevőszolgálata válaszol egyszerű emailekre és mennyi idő alatt?
Youtube-ra. Nemrég csatlakoztam egy partnercéghez de szerintük ilyet Magyarországon nem csinálhatok, mert becsületsértésnek minősül. Megkérdeztem miért, azt mondták hogy mert nem azt jelenti a jogban a becsületsértés mint amire én gondolok.
Szerintetek?
Amúgy az alapkoncepció az lenne hogy 2 hetet várok minden válaszra mielőtt "nem válaszolt"-al hoznám le. Ahol válaszolnak odaírnám a napot és egy rövid összegzést pl "segítőkész", "közömbös", "leráztak", semmiféleképpen nem negatív dolgot írnék.

A cégek vevőszolgálatainak válaszadási idejét egyrészt az ÁSZF határozza meg, másrészt talán van olyan törvény, hogy minden megkeresésre 30 napon belül kell válaszolni.
Szóval csinálhatsz ilyet, de egyrészt előtte az erre vonatkozó törvényi szabályozást kell tanulmányoznod, másrészt az összes ilyen cég ÁSZF-jét, hogy abban mit vállaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!