Szerintetek be meri vállalni egy munkáltató az aláhamisított szerződést a munkaügyi felügyeleti hatóság és később a rendőrség - bíróság előtt is?
A munkáltató szerződést akart módosítani, de én nem írtam alá. Erre ő ALÁHAMISÍTOTTA HELYETTEM.
Most írtam neki egy levelet, 2 napos gondolkodási idővel, gondolja át szerinte ez tényleg az én aláírásom-e mert ha tartja magát ehhez az állásponthoz, akkor munkaügyi hatóság, bejelentés, az továbbadja a rendőrségnek, büntetőfeljelentés, az továbbadja az ügyészségnek, bíróság, okirathamísítás stb.
Erre azt mondja küldjem csak a hatóságnak őt nem érdekli.
Szerintetek létezik hogy ilyen ügybe belemegy egy szaros aláírás miatt?
"Arra szamit csak, hogy fenyegetozol es ugy sem csinalsz ugyet."
És mely pont az amíg erre számíthat? Ha megkapja a levelet a munkaügyi hatóságtól, hogy munkaügyi felülvizsgálat és mutassa be az X munkavállaló összes anyagát (szerződést az elős helyen) akkor is még arra számít nem lesz belőle ügy?
Ugyanis a hatósági bejelentés MÁR MEGTÖRTÉNT És ezt a cég is tudja.
Minden lényeges momemtumát hallottad. Változtanti akar a meglevő szerződésen, a káromra (kevesebb bér) és ehhez az én aláírásom is kéne mert akkor él az új szerződés. De én nem írtam alá megmondtamn, nem is fogom!
erre ő aláírta helyettem és érvényesítette az új szerződést mint "aláírt" szerződés. Innentől kevesebb a bér.
Tessék Itt a sztori.
“Van egy olyan érzésem, hogy nem hallottuk az egész sztorit.”
Kimaradt, hogy az eset egy alapítványi iskolában történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!