Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek a rendőröknek és...

Szerintetek a rendőröknek és a katonáknak is kötelezővé fogják tenni az oltást?

Figyelt kérdés

2021. júl. 16. 20:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%
Az oltáspártiaknak ennyi idejük van, hogy itt győzködjenek anonim embereket arról, hogy oltassák magukat? Azért megvan a módszerük: "felelőtlen vagy", "katonaságon félelmetesebb dolgokkal kell szembenézni"... stb. Ez minden csak nem érv. Én úgy kiröhögöm az ilyeneket, hogy hozzátok is elhallatszik. Ha akkora nagyokosak vagytok, ideje lenne megpróbálni feldolgozni, hogy van aki nem úgy gondolkozik ahogyan ti, és nem kéri az oltást/erőszaknak éli meg, mert kényszerítve volt rá. Ne süllyedjetek le erre a szintre, amit amúgy is generálnak még pluszban.
2021. júl. 19. 10:57
 22/29 anonim ***** válasza:
81%
#22! Egyébként tényleg, most, hogy,így mondod, az összes covidos kérdésnél bármit kérdeznek pl.hogy adott országban hol kötelező a maszk, szerintetek lesz-e még iskolabezárás, vagy bármi, mindig jön néhány oltass!oltass!oltass! válasz.Pedig annyira okosnak képzelik magukat az oltásfanatikusok, de annyira azért mégse okosak, hogy egy egyszerű kérdést értelmezni tudjanak. Fel nem tűnne nekik, hogy a Kérdező nem kért arra vonatkozó tanácsot, hogy oltasson-e. Fordítva ilyet nem nagyon láttam még. Ha nem az a kérdés, senki nem írja, hogy ne oltass🤷
2021. júl. 19. 14:47
 23/29 anonim ***** válasza:
53%
#22, 21 voltam, de teljesen egyetértek veled mindenben, ez így van ahogy leírtad. Tudnék még írni, de nem akarom elvinni a kérdést.🙋‍♀️😅
2021. júl. 19. 15:12
 24/29 anonim válasza:
0%
Remélem, kötelezővé fogják tenni mindenkinek. Mint a himlő, kanyaró, gyermekbénulás, szamárköhögés, torokgyík, stb. elleni oltásokat, amelyeknek köszönhetően nem kell rögtön a gyermekem életéért rettegnem, amikor felmegy a láza.
2021. júl. 23. 08:09
 25/29 anonim ***** válasza:
77%
24, és még azokra mondják, hogy rettegnek, akik nem szeretnének oltást. Épp ez az, hogy mi nem rettegünk, mert átlátunk a helyzetén, és nem veszünk magunkhoz azonnal minden szrt amit a megélemlítéshez élénk raknak. Ajánlom neked is a saját agyadat ehhez a helyzethez. Pont ezt használják ki. Egyébként nyugodj meg ha a gyermeked 7-8 éves kora alatt van, elég sokszor lesz még lázas. ;)
2021. júl. 23. 08:31
 26/29 anonim válasza:
#25: 24 voltam. Nem sikerült megértened, amit írtam. A "nem" egy tagadószó, tudtad?
2021. júl. 31. 07:56
 27/29 anonim ***** válasza:
53%

26, mit is szeretnél? Valamit nagyon próbálsz magyarázni, de annyira előrébb helyezed magad meg a sajat személyes problémáidat bárki másnál, hogy egyszerűen nem lehet érteni mit akarsz. Engem mondjuk személy szerint nem érdekel, csak gondoltam szólok, hátha máskor hasznos lehet. ;)

Azt ugye te sem gondolod, hogy majd azért fognak beoltani egy kísérleti szrral egy egész társadalmat, hogy a te drága gyermeked, ne legyen lázas? WTF? Where is your brain, please!!

Felvilágosítalak, az oltás csak a lefolyást enyhíti. Ha a gyermeked 16 év alatt van (azaz nem kaphatja ezt a szrt), akkor neki édes mindegy, h én pl. bevagyok-e oltva. Jesszus Mária. Ide tényleg csak agyhalottak járnak? És még egyszer kiemelem, 6-7-8 evés korig elég sokszor lesz lázas. ;) Tudod attól hogy most hirtelen megszűnt minden más kórokozó, még mindig van. ;) És van immunrendszerünk is, ami lázzal dolgozik ez ellen, ez egy természetes folyamat. ;) Gratulálok anyuka, ön nagyon okos. ;) :) Minden jót!

2021. aug. 4. 01:35
 28/29 anonim válasza:

#27: 24 és 26 voltam. Tévedsz, nem szeretnék én semmit sem. Csak leírtam a véleményemet, amit a kérdező kérdezett. Ezért kérdezte.

Sajnos, nem értetted meg, mint azt magad is elismerted. De ez nem akadályoz abban, megpróbálj lejáratni, besározni. Mert nem tetszik a véleményem. De az acsarkodással nem fogod tudni megváltoztatni (persze azt nem is akarod, csak elnyomni). Érvelj, akkor talán meg tudsz győzni. De legalábbis megértetnéd velem és a többi olvasóval az álláspontodat.

Te nem nyugtalankodsz, amikor a gyereked belázasodik? Nem nyugtalankodsz. Miért is nyugtalankodnál, amikor manapság már nemigen fordulnak elő halálos gyermekbetegségek. Vajon miért nem? Mert a gyerekek be vannak oltva ellenük. Felsoroltam párat, amelyekről valszeg nem is hallottál. Dédnagyanyád még hallott, és ő bizony félt, amikor nagyanyád gyerekkorában belázasodott, hogy nem egy halálos betegség előjele-e a láz, mert arra éppolyan esély volt, mint egy könnyű lefolyású betegségre.

Amúgy apuka vagyok, nem anyuka. Tudod, nemcsak az anyukák aggódnak a gyerekük életéért.

Biztos nem számít (neked), de azért megjegyzem, hogy a foglalkozásom biológus.

2021. aug. 12. 07:28
 29/29 anonim ***** válasza:
52%
Ne hari, de nem olvasom el. Inkáb el élvezd te is a jó időt, ne itt írogass! Minden jót neked!
2021. aug. 12. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!