Szerintetek a rendőröknek és a katonáknak is kötelezővé fogják tenni az oltást?
26, mit is szeretnél? Valamit nagyon próbálsz magyarázni, de annyira előrébb helyezed magad meg a sajat személyes problémáidat bárki másnál, hogy egyszerűen nem lehet érteni mit akarsz. Engem mondjuk személy szerint nem érdekel, csak gondoltam szólok, hátha máskor hasznos lehet. ;)
Azt ugye te sem gondolod, hogy majd azért fognak beoltani egy kísérleti szrral egy egész társadalmat, hogy a te drága gyermeked, ne legyen lázas? WTF? Where is your brain, please!!
Felvilágosítalak, az oltás csak a lefolyást enyhíti. Ha a gyermeked 16 év alatt van (azaz nem kaphatja ezt a szrt), akkor neki édes mindegy, h én pl. bevagyok-e oltva. Jesszus Mária. Ide tényleg csak agyhalottak járnak? És még egyszer kiemelem, 6-7-8 evés korig elég sokszor lesz lázas. ;) Tudod attól hogy most hirtelen megszűnt minden más kórokozó, még mindig van. ;) És van immunrendszerünk is, ami lázzal dolgozik ez ellen, ez egy természetes folyamat. ;) Gratulálok anyuka, ön nagyon okos. ;) :) Minden jót!
#27: 24 és 26 voltam. Tévedsz, nem szeretnék én semmit sem. Csak leírtam a véleményemet, amit a kérdező kérdezett. Ezért kérdezte.
Sajnos, nem értetted meg, mint azt magad is elismerted. De ez nem akadályoz abban, megpróbálj lejáratni, besározni. Mert nem tetszik a véleményem. De az acsarkodással nem fogod tudni megváltoztatni (persze azt nem is akarod, csak elnyomni). Érvelj, akkor talán meg tudsz győzni. De legalábbis megértetnéd velem és a többi olvasóval az álláspontodat.
Te nem nyugtalankodsz, amikor a gyereked belázasodik? Nem nyugtalankodsz. Miért is nyugtalankodnál, amikor manapság már nemigen fordulnak elő halálos gyermekbetegségek. Vajon miért nem? Mert a gyerekek be vannak oltva ellenük. Felsoroltam párat, amelyekről valszeg nem is hallottál. Dédnagyanyád még hallott, és ő bizony félt, amikor nagyanyád gyerekkorában belázasodott, hogy nem egy halálos betegség előjele-e a láz, mert arra éppolyan esély volt, mint egy könnyű lefolyású betegségre.
Amúgy apuka vagyok, nem anyuka. Tudod, nemcsak az anyukák aggódnak a gyerekük életéért.
Biztos nem számít (neked), de azért megjegyzem, hogy a foglalkozásom biológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!