Szerintetek a rendőröknek és a katonáknak is kötelezővé fogják tenni az oltást?
Legalább amikor emberéletekről van szó akkor tedd már félre
a pártpolitikát! A kormányoknak az az érdeke, hogy minél hamarabb minél kevesebb emberveszteséggel véget érjen a járvány. Úgyhogy lehet bízni bennük.
Ebben semmi pártpolitika nincs, a kormányok gyakran hazudnak. A miénk mondjuk nem, az csak ritkán mond igazat... :D
A kritikát az oltásoktól függetlenül írtam.
Mégis mi a f_szért kellet várni másfél évet az oltásra, mit gondolsz? Megvan az oltáskészítés ismert módja, nekiállhattak volna két hét alatt is a gyártásnak. Azt vizsgálgatták hatvanötmilliószor túlbiztosítva(!), hogy milyen hatása van. Az ilyen agymenők miatt kellett vizsgálgatniuk hatvanötmilliószor, míg közben százezrével haltak meg az emberek, akik most élhetnének, ha nem szaroznak annyit a túlbiztosítással.
Hogy jön ide az Orbán? Egyik vakcina tartalmát sem az Orbánék kotyvasztották össze a mucsaröcsögei kolbásztöltőben, abból aláírom, hogy nem kérnél. A többi mögött épp elég tudományos munka van. Illetve azok hatvanötmilliószoros leellenőrzése a konkurencia és más világhatalmak által is.
Kérdező nekem úgy tűnik, hogy te nem holnap akartál rendőrnek/katonának jelentkezni, hanem 2-3-4-5 vagy még több év múlva. Ha addigre se derül ki semmi rossz az oltásokról, akkor is rettegni fogsz és inkább lemondasz az álmodról egy oltás miatt, amitől évek alatt se kezdtek hullani az emberek, nem nőtt senkinek második feje, stb.?
Ha igen, akkor szerintem keress másik álmot, mert előbb-utóbb jön egy másik vírus, járvány, amire már könnyen előállítják az mRNS technológiával az oltást és akkor már könnyen lehet, hogy rendőröknek, katonáknak kötelező lesz.
Szóval ha az oltás miatt feladnád az álmodat, akkor add fel és találj más munkát.
Majd meglátom mi lesz, mit akarok, mit szeretnék jobban, mennyit tennék az álmomért.
Egyelőre B opció nincs, eddig szobalánykodtam Ausztriában, de vissza már nem szeretnék menni.
Köszönöm a te válaszodat is, és hogy időt szántál rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!