Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Akkor mi van ha 3 napos...

Akkor mi van ha 3 napos határidőt adnak egy feladatra, ezt ma közlik írásban ámde a levél 07-06-i keltezésű és 13-i feladású?

Figyelt kérdés

Valaki homályosítson már fel. A cég, a munkáltató írásban kötelez engem egy adott feladatra 3 napos határidővel.A levél keltezése 07-06.

Ámde a levelet tértivevénnyel csak 07-13-án adják fel, és 07-16-án kézbesíti.

tehát én ma tudom meg (ma jött a levél ) hogy engem 07-06-án 3 napos feladatra köteleztek.

Szerencsére tértivevényes levél így a kézbesítés napja igazolható. ma jött, ezt a posta igazolja.

Valamint a postai bélyegző a borítékon is fekete fehér.

Na ilyenkor mi van?

07-06 köteleznek egy 3 napos feladatra és ezt bőven a határidő után, 07-13 adják postára...

2021. júl. 16. 15:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Mivel a tértivevény igazolja, hogy te akkor kaptad kézhez a levelet, számold onnan a 3 napos határidőt."

Na én is pont így gondolom, de még egy pontosítás. AZ átvétel napja sosem számít bele a határidőbe, az mindig az átvételt követő napon indul.

Ha felmondok ma levélben, akkor a közlésem holnaptól él voltaképp.

2021. júl. 16. 16:40
 12/14 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Könyörgöm mondj már fel! Szeretnénk már megszabadulni tőled!!!
2021. júl. 16. 16:43
 13/14 A kérdező kommentje:

ESZEM ÁGÁBAN SINCS. Rúgjanak ki ! HAJRÁ!! kifizetik ami jár, végkielégítés 4 hó + 90 napos felmondási idő (ld Mt) és itt se vagyok!

HAJRÁ! RAJTAM MÚLIK? 7 havi pénz egyben. Lecsenhgetik és hajrá itt se vagyok.

2021. júl. 16. 16:45
 14/14 Micimacko67 ***** válasza:

Kérdező, hidd el..ha én lennék a munkáltatód már rég megszabadultam volna tőled vég kielégítés nélkül...

Én tudnék olyan körúlményt teremteni...hogy menekülnèl....

2021. júl. 16. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!