Akkor mi van ha 3 napos határidőt adnak egy feladatra, ezt ma közlik írásban ámde a levél 07-06-i keltezésű és 13-i feladású?
Valaki homályosítson már fel. A cég, a munkáltató írásban kötelez engem egy adott feladatra 3 napos határidővel.A levél keltezése 07-06.
Ámde a levelet tértivevénnyel csak 07-13-án adják fel, és 07-16-án kézbesíti.
tehát én ma tudom meg (ma jött a levél ) hogy engem 07-06-án 3 napos feladatra köteleztek.
Szerencsére tértivevényes levél így a kézbesítés napja igazolható. ma jött, ezt a posta igazolja.
Valamint a postai bélyegző a borítékon is fekete fehér.
Na ilyenkor mi van?
07-06 köteleznek egy 3 napos feladatra és ezt bőven a határidő után, 07-13 adják postára...
"Mivel a tértivevény igazolja, hogy te akkor kaptad kézhez a levelet, számold onnan a 3 napos határidőt."
Na én is pont így gondolom, de még egy pontosítás. AZ átvétel napja sosem számít bele a határidőbe, az mindig az átvételt követő napon indul.
Ha felmondok ma levélben, akkor a közlésem holnaptól él voltaképp.
ESZEM ÁGÁBAN SINCS. Rúgjanak ki ! HAJRÁ!! kifizetik ami jár, végkielégítés 4 hó + 90 napos felmondási idő (ld Mt) és itt se vagyok!
HAJRÁ! RAJTAM MÚLIK? 7 havi pénz egyben. Lecsenhgetik és hajrá itt se vagyok.
Kérdező, hidd el..ha én lennék a munkáltatód már rég megszabadultam volna tőled vég kielégítés nélkül...
Én tudnék olyan körúlményt teremteni...hogy menekülnèl....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!