Anyam volt "baratja" a zavart elmeju alkoholista aki szerint munkakerulo drogos skinheadkent fogva tartom anyamat mert "anyaszereto vagyok"???
2019-ota mar szamtalanszor kihivtam a rendorseget, de nem tudnak vele mit kezdeni?! Mara kezd elfogyni a turelmem, folyamatosan provokal..
Elofordult tobbszor, hogy este tapsikolva uvoltotte az utcan az agyszulemenyeit rolam. miszerint munkakerulo drogos skinhead letemre bezarom az anyamat a lakasba mert "anyaszereto vagyok"??? ez lehet a magyaraz arra, hogy miert nincs tobb eve baratnom, van a fejebe masik verzio is, akkor munkakerulo drogos meleg skinhead vagyok illetve szerinte o tart el minket.. kartonszamra veszi a kolat meg a sajtot (valoszinuleg luxus arunak tartja, hogy ezt a kettot emeli ki?)
ebbol adodo gondok
- volt ra pelda, hogy ezt hallva masik szomszed melle allt mert latta, hogy anyamat elvitte boltba es markas uditoket pakolt ki a csomagtartobol.. (nem ertem, hogy hiheti(k), hogy ez a alkoholista a kozmunkas fizetesebol nekunk havi 100ezerert be tud vasarolni)
- ez a skinhead dolog is hiheto lehet egyeseknek, mert kopasz vagyok.. csak epp kevesen tudjak hogy borbetegseg miatt -_-
- nincs baratnom, csoda? egyebkent is tanulasra akarok koncentralni de arra se lehet ilyen korulmenyek kozott..
Ebbol sajnos napi rutin lett. reggel becsenget, vagy epp bekiabal a nyitott ablakon keresztul ezzel jelzi, hogy ma is balhezni fog.. kepes orakig csengetni, ha nincs ra reakcio akkor veri a redonyt kozbe mondja a magaet.. (ez mind nagyobb varosba tortenik, nem falun -_-)
legutobbi esetnel a rendorok elott kijelentette anyam, hogy o nem akar vele talalkozni, ne keresse, ne allitson valotlanokat .. volt 3 nap nyugi, most megint kezdni...
egyebkent a zalkato 60eves aki a 80 eves szuleivel lakik, edesanya nagyon hivo imadkozik istenhez, mikozben a "kisfia" varja a masik szobaba az ufokat.. az apja meg ugyan olyan pias mint a fia.. szoval meg veluk se lehet beszelni, hogy probaljak mar vissza fogni..
mentalis betegsegere nem tertem ki, de talan az sulyosabb mint az alkoholizmusa ami tortenik vele azt teljesen mashogy latja, erzekeli.. teljesen ossze mosodik neki a mult es a jelen.. az embereket is ossze teveszti, anyamra is azt hiszi, hogy a volt kedvese aki meghalt... arrol nem is beszelve, hogy rendszeresen ossze piszkitja magat..
kerdes, mit lehet tenni egy ilyen emberrel?
Ha feljelentem mire szamithatok? mit tudnak vele csinalni, hogy ne jojjon ide? egyebkent video felvetelem is van rola, ha felraknam yt-ra virus videokent terjedne..
sot, volt olyan is hogy magaba kart tett, megkarcola valamivel a kezet es mutogatta masoknak, hogy ezt en tettem vele..
Az igazat megvallva tartok tole ha megutom akkor megvadolna valamivel. Meg egyebkent is mar megvertek tobbszor, ahova jar piazni ott is balhezik.. de a tulaj nem tesz semmit. Gondolom azert mert tobb millio ft-ot hagyott mar ott.
Feljelentes nem hiszem,h hasznalna neki mert erthetetlen. hangfelvetelem van rolna ahogy kiabalja "hivd ki a rendoroket megint te kis b*zi" hihetetlen milyen pofatlan, Hazi orvasaval viszont hatha el tudok erni valamit.
Ujabb megnyilvanulasat hallhattak a kornyeken lakok.. tobbszoros keresre sem ment haza, eldaralja agybetegseget minden egyes alkalommal.
Holnap megy a feljelentes es a hazi orvosa is fel lesz keresve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!