Használhatom apám gumilövedékes pisztolyát ha estleg megtámadnának engem a családi házunkba?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok
És esélyes,hogy jönni fog ide hozzánk egy két nem kívánatos személy.
Pont az udvarunkba fogg megtámadni ,amikór az apám nincsen ithon és nem tud megvédni.
2021. júl. 13. 22:19
1/13 A kérdező kommentje:
Ez a pisztoly lő ki gáz patronokat vagy mit remélem értitek,ha tévednek javítsatok ki.
2021. júl. 13. 22:21
2/13 árokpart válasza:
Ha ilyen fenyegetettségben vagy akkor nem lenne egyszerűbb a rendőrséget kihívni? Ők szakszerűen helyre tudják tenni a kéretlen látogatóidat. Egyébként magánterületen bárki használja önvédelemre, de nem kizárt, hogy náluk is lesz. Ráadásul ha netán kés lenne náluk még csak jobban felhergelnéd őket.
3/13 A kérdező kommentje:
És ha ők kapun kívül vannak?
2021. júl. 13. 22:38
4/13 anonim válasza:
Gondolod a rendőröket megállítja egy kapu? Az egyik átsegíti a másikat, és már bent is van valaki. Egyébként lehet meg kéne válogatni, hogy kivel állsz szóba, és akkor nem történnie ilyesmi.
5/13 A kérdező kommentje:
nem én hannem apám
Csak engem is fenyegetnek.
És a rendőrök sz.art sem tudnak csinálni..mert ha oket beveszik lehet -kuldenek mást
Na meg nem lesznek öröké börtönbe,ha letöltik az idejüket minden kezdődik előröl
2021. júl. 13. 23:00
6/13 A kérdező kommentje:
" És ha ők kapun kívül vannak?"
Én itt az ellenséges félre gondoltam,hogy ott rá lőhetek
2021. júl. 13. 23:02
7/13 anonim válasza:
Ne nezz ennyi Columbo sorozatot, mert meghulyulsz!? :)))
8/13 A kérdező kommentje:
Ez most komoly ????
Én kinéznem belőlük..amig nem kerülsz a helyembe adig nem fogod megtudni mennyire rossz félelembe élni főleg 17 evésen holott nem csináltam semmit és az apám se bele azzon kívül,hogy nem volt helyén a feje...de nem okolom őt
2021. júl. 13. 23:09
9/13 anonim válasza:
Udvaron nem, ha a házon belül támadnak meg akkor igen.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm A választ
2021. júl. 13. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!