Kizárhat apám az örökségből?
1. Ki, de ehhez nyomós indok kell.
2. Az özvegy ált ilyenkor megkapja a haszonélvezetet, tehát haláláig semmiképp nem rakhatod ki.
3. Már most látszik 4 gyerek meg egy özvegy 8s ki tudja, mi jön még...), a vagyona alapból 5felé oszlik, egy végrendelettel ez nálad lemehet 1/15 részre, tehát mesés örökségre amúgy se számíts.
“ Ki, de ehhez nyomós indok kell.” Jaja, például “Én nem beszélek vele 7 éve, volt is vita de nem ez a lényeg”
“ És ha nagyon jó ügyvédet szerzek, akkor sem rakathatom ki? Kérhetem a feleségét hogy adja el? Vagy hogy fizessen ki? Mit csinálok ha 100 évig él a nő? De most komolyan!” nem rakhatod ki
“ Már arra is gondoltam hogy elmondom hogy ez egy pénzéhes nő. Csak egy aranyásó. Nagy háza van apámnak egy normális városban , biztos azért jött össze vele a nő. És most bebiztosította magát 2 gyerekkel meg el is vetette magát apámmal. Hogy lehet apám ilyen vak.” ki nem szarja le, miért vette el? Kinek akarsz panaszkodni?
7 ève felèje se nèztèl, de a halàlàra meg a pènzère nagyon utazol… akkor ki a pènzèhes?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!