Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Aki erőszakolt (akár nőt,...

Aki erőszakolt (akár nőt, gyereket, másik férfit) annak le kell vágni a farkát! Egyet értenél egy ilyen új törvénnyel?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 01:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

És milyen büntetést érdemel az, aki az egyetért szót nem tudja helyesen leírni?

[link]

[link]

2021. júl. 13. 07:41
 12/24 anonim ***** válasza:
96%

Az erőszaknak nem a szex az elsődleges célja, hanem a hatalom mámorító érzete. Az erőszaktevő személy az uralkodást, az áldozat tehetetlenségét élvezi. Ha levágnád a farkát, akkor sem változna meg, hanem találna más módot a hajlamai kiélésére. Valószínűleg ugyanúgy elrabolna mondjuk egy gyereket, csak nem megerőszakolná, hanem mondjuk megkínozná, megcsonkítaná.

Úgyhogy ellenzem a faroklevágós ötletedet, mert a beteg bűnözőkből csak még betegebb bestializált bűnözőket csinálna.

2021. júl. 13. 08:19
 13/24 anonim ***** válasza:
84%
Mindig fennáll a tévedés lehetősége, márcsak ezért sem pártolnék ilyesmit. Egyébként meg, aki ilyet tenne, az épp olyan szadista elmebeteg, mint az elkövető. Én a súlyos börtönbüntetés híve vagyok.
2021. júl. 13. 08:42
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

Vegyünk egy alapesetet: Példa Péter bedrogozik egy csajt a buliban és megerőszakolja. Ilyen bűnelkövetőből rengetegen vannak.

Én inkább elküldeném őket valami durva katonai kiképzésre, ahol letörik az egójukat, kipofozzák belőlük a hajlamaikat és fegyelemre nevelik őket. A bérükből pedig támogathatnák az áldozatot és családját. Rendszeres pszichológiai vizsgálatokon is részt kellene venniük a bűnösöknek és némi sokkterápia sem árthat. A lényeg: nyers és hatékony módon száműzni belőlük az aberrált hajlamokat.

2021. júl. 13. 08:51
 15/24 anonim ***** válasza:
28%

Nem erőszakoltam/nék meg soha senkit, de az ilyenekre általában a feministák áhítoznak, azokról meg igencsak megvan a véleményem...

Úgyhogy én is csak egy hímsoviniszta vagyok, aki ilyen formában védi az erőszakolókat...(kifejezetten támogatnám, hogy feministákat erőszakoljanak...)

Amúgy mi van a férfiakat szemét módon kihasználó, gyerekeiket sosem látható apákkal, hülyítő, pénzlehúzó, stb nőkkel?

A nők hatványozottan megtorolnak mindent ráadásul, minden apróságot is. Ővelük mi van?

2021. júl. 13. 09:01
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg, így belegondolva, a kérdező alighanem feminista. Én is gyűlölöm a bűnelkövetőket, mint minden normális ember, de ha faroklevágás jár a férfinak, akkor mondjuk az olyan nőknek, akik hamisan vádolják meg a férfit nemi erőszakkal, azoknak meg vágják ki a csiklóját. Ez is tetszene, kedves kérdező?
2021. júl. 13. 09:09
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem értek egyet mert tévedhet egy bíróság, nyomozó hatóság. El kell zárni szuperbiztos börtönbe hogy ne tudjon mást megerőszakolni s ha kiderul a birói tévedés akkor kártalanitani kell, amennyire lehet. De a farkát ugye nem lehetne neki visszaadni.
2021. júl. 13. 10:50
 18/24 anonim ***** válasza:
21%
Igen, rozsdás, csorba ollóval, érzéstelenítés nélkül.
2021. júl. 13. 18:51
 19/24 anonim ***** válasza:
27%

#18:

Gratulálok, egy igazi femináci. Végül csak megmutatjátok, hogy ti is középkort akartok, csak nők élhessék ki a szadista vágyaikat.

2021. júl. 13. 18:58
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két dolog jutott a kérdés elolvasását követően eszembe.

Az első:

Mit tegyünk akkor,ha valakit tévesen ítélnek el? Visszavarrják,vagy hogy?

A második:

Milyen büntetést érdemelnek azok a nők,akik hamisan vádolnak meg férfiakat? Én is nő vagyok,de az ilyenekről a rosszullét kerülget.

Ha bárkinek eszébe jutna egy ártatlan embert megvádolni:

-valószínűleg tönkreteszed egy család életét

-ha kiderül,hogy hazudtál,a valódi bűncselekményeket kevesebben fogják komolyan venni

A kérdésre válaszolva pedig,nem. Nem támogatnám. A börtönt/katonai tábort igen.

2021. júl. 16. 21:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!