Aki erőszakolt (akár nőt, gyereket, másik férfit) annak le kell vágni a farkát! Egyet értenél egy ilyen új törvénnyel?
Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 01:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
70 szavazat
1/24 anonim 

válasza:

És ki vágja le? Te?
Szerintem az első után sírva járnál terápiára.
3/24 anonim 

válasza:

A jogrend alapja az, hogy tévedés előfordulhat. Ez a büntetés nehezen lenne kárpótolható, ha kiderül téves volt az ítélet.
4/24 anonim 

válasza:

És aki hülyeséget ír, annak le kell vágni a kezét? 🤔
5/24 molnarmarcell21 

válasza:

Nem, nem csak pénisszel lehet erőszakolni.
Én a szemet szemért híve vagyok, szóval erőszakolják meg őt is hasonlóképpen, aztán kapjon orvosi segítséget, hogy normális ember legyen.
6/24 anonim 

válasza:

#5 és ezt hogy gondoltad kivitelezni? Legyene hivatásos erőszakolóink? Vagy eresszük rájuk a többi erőszakért elítéltet valamilyen előnyért cserébe?
7/24 molnarmarcell21 

válasza:

Biztos vagyok benne, hogy lenne, aki ingyen is vállalná :D Akár maga az áldozat vagy a hozzátartozói egy segédeszközzel, nem muszáj valódi testrészeket használni.
8/24 anonim 

válasza:

Szerintem az áldozat egy ringben rendezze le akár az illetőt, akárcsak azt a kukit, mezítláb: t×nrúgás, -taposás, -rúgás, ilyesmivel.
9/24 anonim 

válasza:

Kérdés, hogy mennyivel vagyunk jobbak, ha hagyunk egy ilyet megtörténni.
10/24 anonim 

válasza:

Engem most mar megeroszakolhatna vegre egy jo csaj! :) Siman megvedenem ezektol a bosszuszomjas emberektol :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!