Elegendő okom van arra hogy eltiltassam az apjától?
Sziasztok!
Röviden leírom szomorú történetem...Tavaly decemberbe az élettársam megerőszakolta a 13 éves lányomat,már elítélték érte.A vizsgálat során fény derült arra,hogy nárcisztikus személyiségzavarban szenved. A gondom az,hogy nagyon ragaszkodik a közös lányunkhoz,aki most 20 hónapos,de én nem akarom hogy bármilyen kapcsolatban legyenek.Jövőhéten megyek az ügyvédhez megbeszélni,hogy mit tudunk tenni.Én azt szeretném elérni,hogy el legyen tiltva a kislánytól.Szerintetek el tudnám ezt érni? Eleve amit elkövetett az is elég idok szerintem,de hozzájön a személyiségzavara,aminek utána jártam és megtudtam,hogy káros az ilyen szülő.
Valószínűleg igen. Ha mégsem, akkor is létezik olyan, hogy csak felügyelet alatt láthatja. Egyik barátnőmnek minden második héten be kellett mennie a családsegítőbe és ott találkozzon az alkesz apjával.
Mindenképp tereld jogi útra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!