Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyet kérhet e főnök ?

Ilyet kérhet e főnök ?

Figyelt kérdés
Szóval az eset amit leírok nem velem történt meg csak érdekel a véleményetek a történetről. van egy haverom aki egy üzletközpontban dolgozik ahol az üzletek ilyen fém ráccsal vannak lezárva ha zárva vannak biztos láttatok már ilyet Tesco üzletsoron. Na és az történt, hogy haveromék üzletében ez a rács leszakadt és gyakorlatilag nem lehetett lezárni az üzletet, felhívta a főnökét aki azt mondta, hogy azon napon már nem tud szerelő kimenni úgyhogy éjszakára maradjon ott a munkaideje után mivel a szerződésében az szerepel , hogy ő felel az üzletért és benne levő értékekért vagyis aznap , mert akkor ő dolgozott. Azt mondták neki ha elmegy akkor feljelentik szerződés szegésért mivel az üzletközpont biztonsági szolgálata nem vállal felelősséget az üzlet értékeiért. Haverom bent aludt az üzletben egy estét amíg nem jött kolléga leváltani. Ilyet kérhet a főnök az emberétől , hogy a munkaideje után maradjon ott vagy feljelenti ?
2021. júl. 10. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szabad egy üzletközpontban a biztonsági őrökön kívül bárkinek is tartózkodni záróra után? Vagy ez valami szabadtéri üzletközpont?
2021. júl. 11. 10:37
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

"Pont azért lehet bármit megtenni a Magyarokkal, mert minden szart elnéznek."

Mondtam én olyat, hogy jól tette, hogy bent aludt? Azt mondtam, hogy nem azt nézem le, akit átbaxnak.

"Csak az a baj, hogy még mindig nem bírja a sok sötét felfogni, hogyha mindig lefekszel, akkor áthajtanak rajtad."

A többi sötét meg azt nem képes felfogni, hogy akit lehülyéznek, esetleg még jobban elmegy az önbizalma kiállni magáért. Ez az egymás hülyézése egy komoly kiváltó oka a kisebbrendűségi érzésnek.

2021. júl. 11. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!