Sürgős! Mit lehet tenni jogilag ha badoora kamu profilt regisztráltak?
Figyelt kérdés
Ha valaki felrak valakiről egy profilt kamuból badoora, azt meg lehet támadni rendőrségi úton? Mármint ki lehet nyomoztatni velük? Ha igen hogyan? Foglalkoznak ilyen üggyel egyáltalán?2021. júl. 7. 20:02
2/20 anonim válasza:
Írj a badoonak, aztán ha jogos, majd törlik a profilt.
3/20 anonim válasza:
Hát igazából írsz egy emailt a badoonak, hogy ez egy kamu profil stb. stb., aztán ha mázlid van törlik. De egyébként szerintem jelenteni is lehet profilt :)
4/20 A kérdező kommentje:
És rendőrség tud kezdeni valamit érdemben az üggyel kapcsolatban?
2021. júl. 7. 20:46
5/20 anonim válasza:
Nem hiszem, ők csak felszólítani tudják az oldalt, hogy törölje a profilt. (#3-as vagyok)
6/20 anonim válasza:
A rendőrség foglalkozni sem fog vele, hisz nem törvénysértő kamuprofillal regisztrálni.
7/20 anonim válasza:
Mi a jó isten dolga lenne a rendøröknek egy kamuprofillal?
8/20 anonim válasza:
Visszaélt a fényképével, de ezen nem fognak nyomozgatni.
9/20 anonim válasza:
Velem is ugyanez volt, egyik barátom küldte, hogy mióta vagyok fent… Meg is döbbentem, jelentette a profilt a kérésemre, mert nem én voltam. Másnapra el is tűnt. Ha valakit ismersz, kérd meg, hogy jelentsen, ha újra megtalál…
10/20 anonim válasza:
Töröld le az appot hidd el felesleges ha csak nem vagy extra jóképű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!