Kövér milyen jogon büntetheti eszement összegekre a választott képviselőket a Parlamentben? Milyen jogon korlátozza a nép képviselőit?
Biztos hogy Kövér alkalmas Házelnöknek?
Nem kellene egy elmeorvos vizsgálatot végeztetni vele?
20: ha azt mondja valaki, hogy az eszedért szeret, ne hidd el: garantáltan hazudik!
Engem nem a te politikai meggyőződésed érdekel, hanem egy konkrét paragrafus, ami felhatalmazást ad(?) ennek a szerencsétlen KISZ-múmiának.
Eddig még senki sem tudott ezzel előállni...
Pedig én csak ennyit kértem.
Köszönöm, erre gondoltam!
Nem vagyok hülyébb mint te, csak rosszul kerestem.
Gyurcsány mellé betehetted volna Kövér elvtársat is, nehogy megsértődjön!
Igen; Kövér alkalmas házelnöknek.
Nem, nem kellene elmeorvosi vizsgálatra mennie, mert jogosan jár el, és igaza van, amikor felszólal az inadekvátan viselkedőkre, hogy vegyék észre magukat, hogy nem diliházban vannak.
24: "amikor felszólal az inadekvátan viselkedőkre, hogy vegyék észre magukat, hogy nem diliházban vannak."
Kövér hogy képes megítélni a különbséget a diliház és az általa "vezetett" Parlament között?
Egy olyan alak, aki egy molinóért 9,6 milliós bírságot böffent, miközben egy pedofil (fideszes) csak 500 ezres büntetést kap 15.000 pedofil képért?
Biztos hogy jó az értékrendje ennek e felkapaszkodott, túl-ideologizált bajszikának?
Akkor kb. 3 millió Kaleta-féle pedofil képpel volt egyenértékű Tímea molinója - Kövér párttitkár szerint?
Istenem, ilyenek ezek a műkeresztények, és az ő értékrendjük...
Kaletára Kövér szabta ki a büntit?!?!?
Nem is tudtam, hogy ő mellékállásban bíró is.
😁
28: "Kaletára Kövér szabta ki a büntit?!?!?"
Kaletára a magyar jogrendre hivatkozva a bíróság szabta ki a büntit.
Szabó Tímeára nem a bíróság szabta ki a 9,6 milliós büntetést, hanem a neoprimitív suttyó házelnök, a saját ideológiája mértékével...
Az átszámítás egy jogállamban átjárható, hiszen azonos és rögzített értékek mentén működik... Egy jogállamban.
De Magyarország nem ez a kategória...
Jobb helyen maga az elkövetett bűnt súlyozzák, és az ítélet nem személyfüggő...
Sokat kell még tanulnod, hogy ezt megértsed...
Kitől, tőled?! Ne viccelj!
Kövérnek erre joga van, és jogosan szabta ki a büntetést.
Szabó, és társai gyakorolhatnának egy kis önfegyelmet a vad:) gondolataik felett. Adott színvonal méltatlan adott munkakör betöltéséhez.
Különben neked hazudozzon össze-vissza mindent az a nő (lásd pl.: álmentős Athina, v Fatima-ügy kapcsán is ordibált egy sort élő közvetítésben a parlamentben, DE nekem NE hazudozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!