Akik mostanában kaptak oltást, mennyi idő után jött meg a védettségi igazolványotok? Egyáltalán még mindig az első oltás után küldik, vagy már csak a második után?
Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 18:31
1/7 anonim válasza:
Már nem küldik, csak ha fizetsz 4000 forintot. Orbánnak kell a pénz hogy szétossza az ismerősök között.
3/7 anonim válasza:
Anyámnak 3 hónap volt, nagymamámnak 1 hónap, ismerősömnek 1 hét.
Most szerintem kevés embert oltanak így kevesebb is a kiállítandó igazolvány tehát remélhetőleg 1hét és 1hónap közé eshet.
#1 meg trollkodik, csak akkor kell fizetni 3.000ft-ot ha ellenanyag teszt okán igényelnéd.
4/7 anonim válasza:
Világos, hogy trollkodik, de van féligazság abban, amit írt. Az én igazolványom heteken keresztül a postánál volt fennakadva, majd amikor kértem, hogy küldjenek újat, mert nem kaptam meg, közölték, hogy 4000 Ft az új.
5/7 anonim válasza:
Minde csaladtagunknak kb 8 nap volt
6/7 anonim válasza:
Az első oltás után küldik. Én azt májusban kaptam, nekem 12 nap volt, anyum most júniusban, neki már 15 nap. Igaz az enyémben volt egy Pünkösd, más barátaim is így 10-14 nap múlva kapták meg. Az viszont fontos, hogy aki nem veszi fel a 2. adagját, annak érvénytelenítik a védettségi igazolványát.
7/7 anonim válasza:
Én az első oltás után a 8.napon kaptam meg.
Viszont már az oltás másnapján letöltöttem az applikációt amiben azonnal fent van az oltás ténye, így már másnap tudtam menni olyan helyekre, ahol kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!