Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem lehet már most...

Miért nem lehet már most eltörölni a maszk viselést? Miért kell megvárni az 5,5 millió oltottat?

Figyelt kérdés

Ebben a hőségben a buszon természetesen klíma nem megy, meg lehet fulladni a maszkban. Folyik rólam a víz. Ha már múlt hèten is hőségriadó volt, miért nem lehet ezt a baromságot eltörölni. Így csak rosszul lesznek az emberek. Mert most még támad a vírus a buszon/boltokban, 5 és fél millió oltottnál már nem fog?

Nem panaszkodtam semmilyen korlátozás miatt, de ez borzasztó... :(

2021. jún. 30. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Már a busszon a soffőr se hordja. A mekiben és a boltokban is levan húzva az arcukról a maszk. Már mindenki tojik bele az egészbe, ha dolgozik ha nem ;p

5.5 nél nem lesz maszk, addig pedig kitartást. Konkrétan már most sem kell annyira használni.

2021. jún. 30. 16:28
 2/5 Dr.med.habil. Genya válasza:
100%

Csak azért, mert kötik az ebet a karóhoz. Ha azt mondta a Kormány, 5,5M, nem mondhatja, hogy: nah jó, majdnem annyi, vegyétek le.

Természetesen ha lehúzod az arcodról már senki nem fog érte megharapni. Én hordom, mert nekem kötelező, de én meg szoktam mondani a betegeimnek, vegyék le nyugodtan, hát látom szerencsétlenen hogy kapkodja csak a levegőt.

2021. jún. 30. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Mert rosszul adná ki magát a "jabocs, mégis előbb elengedjük".

Én örülök, hogy nem ég le az orrom végre. :D

2021. jún. 30. 17:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Volt a buszon, aki fel sem vette. Holnap én is így fogom. Tényleg kibírhatatlan.

Múlt héten a hőségriadó alatt kellett volna azt mondaniuk, hogy erre tekintettel nem kell a maszk. De neem. Inkább fulladjon meg mindenki.

2021. jún. 30. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Most h már nem kell ki kell élvezni, pár hét talán pár hónap azt megint kötelező lesz, ez mind meg van írva, politikai háttér az egész...
2021. júl. 2. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!