Miért nem lehet már most eltörölni a maszk viselést? Miért kell megvárni az 5,5 millió oltottat?
Ebben a hőségben a buszon természetesen klíma nem megy, meg lehet fulladni a maszkban. Folyik rólam a víz. Ha már múlt hèten is hőségriadó volt, miért nem lehet ezt a baromságot eltörölni. Így csak rosszul lesznek az emberek. Mert most még támad a vírus a buszon/boltokban, 5 és fél millió oltottnál már nem fog?
Nem panaszkodtam semmilyen korlátozás miatt, de ez borzasztó... :(
Már a busszon a soffőr se hordja. A mekiben és a boltokban is levan húzva az arcukról a maszk. Már mindenki tojik bele az egészbe, ha dolgozik ha nem ;p
5.5 nél nem lesz maszk, addig pedig kitartást. Konkrétan már most sem kell annyira használni.
Csak azért, mert kötik az ebet a karóhoz. Ha azt mondta a Kormány, 5,5M, nem mondhatja, hogy: nah jó, majdnem annyi, vegyétek le.
Természetesen ha lehúzod az arcodról már senki nem fog érte megharapni. Én hordom, mert nekem kötelező, de én meg szoktam mondani a betegeimnek, vegyék le nyugodtan, hát látom szerencsétlenen hogy kapkodja csak a levegőt.
Mert rosszul adná ki magát a "jabocs, mégis előbb elengedjük".
Én örülök, hogy nem ég le az orrom végre. :D
Igazatok van. Volt a buszon, aki fel sem vette. Holnap én is így fogom. Tényleg kibírhatatlan.
Múlt héten a hőségriadó alatt kellett volna azt mondaniuk, hogy erre tekintettel nem kell a maszk. De neem. Inkább fulladjon meg mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!