Ha a gázóra leolvasó bemászik a kerítésen leolvasni az órámat, tettenérhetem?
Figyelt kérdés
Hívhatom a rendőrséget emiatt, főleg ha kárt tett a kerítésben?2021. jún. 29. 20:14
1/16 anonim válasza:
Egy abszurd dráma rövid pillanatképe villan fel lelki szemeink előtt. Ha ott voltál, miért nem engedted be? Miféle kár esett a kerítésben? Mennyire röhögnének a rendőrök az ügy kapcsán? Megannyi kínzó kérdés...
2/16 anonim válasza:
Ha az engedélyed nélkül tette, akkor igen. Birtokháborítás, és kártérítés a kerítés miatt. De igyekeznék megegyezni vele. Fizesse ki a kárt, és mindenki jól jár.
3/16 anonim válasza:
Szerintem nincs az az ostoba leolvasó, aki kártérítést vagy állásvesztést kockáztatna azért, hogy leolvashassa Kovács Jenő, Sáregres, Bükköny utca 32. alatti lakos gázóráját.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem voltam otthon, éppen a járdán mentem haza, mikor annyit láttam, hogy valaki bemászik velem szembe valamelyik kerítésen, kiderült hogy az én udvaromba mászott be, azért mert a csengőre nem jött ki senki.
A súlya alatt a kerítés kovácsolt vas dísze letört.
2021. jún. 29. 20:21
5/16 anonim válasza:
Tegyél bejelentést a gázműveknél, mert ilyet nem szabad csinálnia. És persze a kárt valakinek meg kell térítenie. Szerintem a cégnek, amelyik majd leverheti a dolgozóján.
(Bocs, a 3-as válaszomért, el nem tudtam volna képzelni, hogy akad ekkora ökör.)
6/16 anonim válasza:
Volt már olyan hogy betőrt egy gázleolvasó, hogy leolvasson? Az lehet a csúcs hogy a rovarító feltöri a poanellakást hogy bekenje azzal az újnyi méreggel a fürdőajtót
7/16 A kérdező kommentje:
Nem zavarna hogy bemászott, ha ezt óvatosan és kár nélkül tette volna. Rendben, még átgondolom, tudom, hogy csak haladni akart, amit részben megértek, de visszajöhetett volna később is.
2021. jún. 29. 20:26
8/16 anonim válasza:
Remélem a gázórádat is leszerelik.
9/16 A kérdező kommentje:
Ha még ez meg is történik akkor sem mászhatnak be :) legfeljebb szétszedi egy kutya
2021. jún. 29. 20:32
10/16 anonim válasza:
Vélhetően azért mászott be, hogy ne kelljen újra kijönnie ugyanide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!