Mániákus elmebetegek vadászpuskához juthatnak, magukat megvédeni kívánó ártatlan állampolgárok meg nem kaphatnak önvédelmi lőfegyvert. Mi a franc van ebben a beteg országban?
Figyelt kérdés
a szegedi gyilkosság kapcsán2021. jún. 29. 15:23
11/17 anonim válasza:
Teljesen rendben van ez így. Nagyon csekély az esélye, hogy fegyverrel támadjanak rád, ezért felesleges önvédelemre a fegyver.
Nyugodtan nézd meg az USA példáját: boldog-boldogtalan fegyverekkel mászkál az önvédelemre hivatkozva, ezért rengeteg a fegyveres támadás és rablás. Évente tízezreket lőnek le emiatt. Nem hiányzik, hogy nálunk is ez legyen.
12/17 A kérdező kommentje:
Életem nagy álma lenne az USA-ba élni, nem érdekelnek a fegyveres rablások támadások. Ott biztos tartanék én is egy AR-15-öt. :D
2021. jún. 29. 16:43
13/17 anonim válasza:
Miért pont az USA? A fejlett országok között az egyik legfejletlenebb.
14/17 A kérdező kommentje:
Mert az összes hülyeségével és anomáliájával együtt hozzám szimpatikus az az ország. Ha állampolgársáhjoz juthatnék ott egyből égetném el a magyar papírjaim. :D
2021. jún. 29. 17:03
15/17 anonim válasza:
Igen csekély az esélye, hogy állampolgársághoz jusson ott egy külföldi. Nagyon sok ember ott éli le egész életét, mégse lesz állampolgár.
16/17 Micimacko67 válasza:
Kerdező, te kitől akarod megvédeni a tyúksz@ros életedet?
17/17 anonim válasza:
Én sem értek egyet ezzel az amcsi szabadon felfegyverkezni dologgal. Értem én azt, hogy jó, ha az ember megvédi magát, vagy csak megfélemlíti a támadót. De ehhez nem hiszem, hogy pont egy vadászpuskára van szükség. Valami kisebb kaliber? Pisztoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!