Ilyenkor engem büntetnek meg?
Figyelt kérdés
Ma kb 11 óra fele mentem autóval vásárolni a boltba, de nem húztam fel teljesen, hagytam egy ökölnyi rést. Amíg én bent voltam, addig bemászott egy kiscica az ablakon, és mire kijöttem már nem élt. Hírtelen nem tudtam mit csinálni, hívtam egy állatorvost, aki elvileg kijön megnézni a macskát, hogy él-e még.
Most ha kiderül, hogy elpusztult, akkor megbüntethetnek valamiért? Mert ugye az én autóm, és biztos majd azt hiszik, hogy direkt zártam be a macskát.
2021. jún. 28. 12:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem, mivel a kiscica önszántából ment be a kocsiba.(Biztos van térfigyelő kamera.)
+Azzal, hogy hívtál állatorvost ezzel is igazolod, hogy nem volt szándékos
2/2 Fsms 

válasza:

még szerence, hogy nem egy tigris mászott be, akkor lett volna gondod..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!