Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ügyfélkapi szerint be vagyok...

Ügyfélkapi szerint be vagyok jelentve egy random pesti céghez, ilyenkor mit kell tennem?

Figyelt kérdés

Felhívtam a megyei rendőrkapitányságot ahol azt mondták nem illetékesek, ne menjek be feljelentést tenni. Azt a tippet adta hívjam a navot, de hozzá tette ilyennel ő sem találkozott, de más ötlete nincs.

A navot felhívtam, hamar leráztak, szerintük nem ők az illetékesek, amikor mondtam hogy a rendőrséggel már beszéltem és őmiattuk hívom most őket, annyi tippet adtak menjek be a kormányablakba akkor, majd hétfőn bemegyek de szerintem ott meg főleg nem tudnak segíteni.

Ilyenkor mit tegyek? Tudok beadni valahova kérvényt hogy jelentsenek ki? Félek hogy az én nevemet adják majd valami csaláshoz meg ilyesmi, a céggel amúgy nem tudtam felvenni a kapcsolatot, nem veszik fel a telefont.

2021. jún. 25. 10:01
 1/10 A kérdező kommentje:
Munkaügyi központ esetleg? Csak az messze van de ha nincs más választás akkor be kell utaznom. Olyan sz@r hogy a neten erről semmit nem találtam de gondolom csak nem én jártam így először Magyarországon, van megoldás.
2021. jún. 25. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Hívd fel a céget.
2021. jún. 25. 10:09
 3/10 A kérdező kommentje:

"a céggel amúgy nem tudtam felvenni a kapcsolatot, nem veszik fel a telefont."

Ha 20x nem hívtam 1x sem.

2021. jún. 25. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:

A TB-t próbáld hívni vagy tényleg a munkaügyeseket, de jobb lenne, ha írásban is megküldenéd nekik a kérdésed, hogy legyen nyoma, ha esetleg visszaélnének az adataiddal.

Azt nem tudom, hogy az email hivatalosnak számít-e Magyarországon, de nyoma akkor is van, hogy te tettél az ügy érdekében valamit.

2021. jún. 25. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Menj be dolgozni.
2021. jún. 25. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
22%
Ja mondjuk bekéne járni dolgozni…
2021. jún. 25. 11:25
 7/10 A kérdező kommentje:
#4 az OEP-re gondolsz? Szerintem nekik végképp nincs beleszólásuk vagy módosítási alapjuk abba ki hova van bejelentve. Hétfőn megyek kormányablakba hátha legalább adnak egy utat hova tovább.
2021. jún. 25. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Arra, mert nekik tudni kell, hogy be vagy jelentve. (A TB miatt.)

Azért én megpróbálnám, hátha van ötletük.

De a legjobb, amit te írtál, hogy a Munkaügyi Központba be kell menni. De tényleg írj nekik egy levelet, hogy ezt tapasztaltad, hogy be vagy jelentve ehhez a céghez, és fogalmad nincs, hogy szerezték meg az adataid.

Meg aztán még ha van weboldaluk, de ha nincs, akkor is a Céhbíróságon kell tudniuk, hogy milyen cég, egyáltalán van -e nekik céhjegyzékszámuk.

2021. jún. 25. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
*Szóval a Céhbíróságot sem lenne hülyeség felhívni. (Ez kimaradt, bocsánat.)
2021. jún. 25. 20:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Az ügyészségen kellene megpróbálni feljelenteni őket. Amúgy hol van az ügyfélkapun olyan funkció, ahol látod, hogy hova vagy bejelentve?
2021. jún. 27. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!