Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lenne ha holnap töri...

Mi lenne ha holnap töri érettségi közben itt kérdezne valaki valami random tételes témáról?

Figyelt kérdés
Azt a látszatot keltené mint ha éppen érettségizne, pedig csak egy ártatlan kérdés lenne.
2021. máj. 4. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerda
2021. máj. 4. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi, mi lenne. Vagy valahol nem vették el a telefonokat. Megjegyzem a magyar érettségi megoldásai pl már reggel 8 előtt fenn voltak neten, matekot nem lestem de azon se lepődnék meg ha azok is fenn lettek volna már, és mielőtt valaki esetleg rögtön rosszra gondolna, én már jó pár éve túl vagyok rajta, simán érdekelt, hogy milyen témakörök voltak a magyarban, és nem azon lepődtem meg, hogy kora reggel fenn van, hanem az, hogy megoldással együtt. ( Azon meg még jobban, hogy még azt is kiírták, hogy egy 27 éves tanárnő oldotta meg ráadásul meg is nevezték. )
2021. máj. 4. 23:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan, hogy valaki itt kérdezett érettségi közben, és a tételről, ami volt is. :D
2021. máj. 5. 03:23
 4/5 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%
Ismerve az itteni színvonalat, nem lenne kisegítve vele.
2021. máj. 5. 03:35
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 szakadj el a Tancsics os trolltól meg Levikétől és mondjuk a közoktatas topikba gyere, megváltozik a véleményed.
2021. máj. 5. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!