Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek mi lenne a maximum távolság amit utaznatok egy lanyert kapcsolatban? 30 km az sok nektek? 40 perc busszal Vagy mi a max? Ha lehet így kerdezni😁
Figyelt kérdés
2020. szept. 30. 21:28
1/11 anonim válasza:
Utaznék annyi egy farabig, aztán összeköltöznél vele.
2/11 anonim válasza:
Bár lány vagyok, de én egy srác miatt akivel randiztam hónapokon keresztül több mint egy órát utaztam. Szóval az a 40 perc az semmiség :)
3/11 anonim válasza:
Rendszeresen vagy egyszer odautazni, kiszabadítani a hölgyet a gonosz sárkány fogságából és vissza a hölggyel?
Napi rendszerességgel 40 percet, egy órát.
Heti/két heti rendszerességgel talán az 1-1,5 óra ami a maximum lenne.
Havi rendszerességgel pedig 3-4 órát.
A távolságot erősen befolyásolhatja az átszállás, így azt inkább nem írnám le.
Egyszeri utazás esetén pedig a világ végére is elmennék a szerelmemért.
4/11 anonim válasza:
Mi 230 km-re lakunk egymástól, 1 éve minden hétvégén együtt.
5/11 anonim válasza:
Sokan vannak így... Egyik korábbi barátnőm pest másik végén lakott.. Kocsival is fél óra volt, ha jó volt a forgalom. BKV-val pedig kb 1-másfél óra... szóval nem sok egyáltalán...
6/11 anonim válasza:
50 km-t is lazán, akár napi szinten.
7/11 Stark2000 válasza:
Szerintem 30-40km nem sok tömegközlekedéssel, pláne autóval. Egyik lány miatt többször is bringára ültem, pedig ő 22km-re lakott (oda vissza az több mint 40, igen). Egyszerűen annyira rossz volt arra felé a busz közlekedése, hogy nem egyszer késtem le és fuvart kellett szerveznem. Ezt harmadik alkalomra meguntam, és egészen amíg be nem jöttek a napközbeni mínusz fokok, bringával jártam. Egy 60-70km-be benne lennék még, de ha nagyon megfog az illető, valószínű sokkal tovább is el mernék menni ennél.
8/11 anonim válasza:
Engem egyátalán nem zavarna a távolság. Volt mikor én is bringával jártam egyik exemhez, aki bőven 30 km-re lakott tőlem, de volt olyannis hogy 300 km volt köztünk, persze ide már kocsival jártam. Nekem nem akadály egyátalán, igyekszem megoldani. Ám hallottam már olyat is, akinek 10 km sok volt.....
9/11 anonim válasza:
Én 4 órát utazgatok/utazgattam egy leányzó miatt.. hogy megérte? Naná, ha eléggé kedvelsz/szeretsz valakit, bármit megteszel érte, a közös talikért :)
10/11 anonim válasza:
A barátommal fél éven keresztül 4.5-5 órát utaztunk (250km) hetente.
Már 2 hónapja együtt lakunk.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!