5.5 millió beoltottnál egy csomó helyre nem kell majd védettségi. A mozikkal mi a helyzet? Az tömegrendezvénynek számít, vagy oda is lehet majd védettségi nélkül menni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 01:32
1/5 anonim válasza:
Ha jól tudom volt már abból probléma korábban is hogy Magyarországon nincs meghatározva hogy mi számít pontosan tömegrendezvénynek. Ha nekem kéne valamit mondanom rá akkor szerintem a mozi nem az, úgyhogy lehet menni max megint úgy lesz hogy lesznek ülések kihagyva. Aztán biztos lesz még erről szó hivatalosan is, hogy mi lesz a mozikkal mivel biztos nem csak benned merült fel a kérdés
2/5 anonim válasza:
Még nem jött ki a hozzá tartozó rendelet, szóval türelem.
3/5 anonim válasza:
#1 vagyok. Megnéztem és a Cinema City Facebook oldalán a legutóbbi poszt alatt valaki feltette ezt a kérdést viszont azt válaszolták hogy még ők sem tudják, majd a hivatalos közlönyből derül csak ki. Úgyhogy majd meglátjuk mi lesz. Én mondjuk be vagyok oltva de vannak ismerőseim akik nem és szívesen mennék velük is moziba most hogy jött/fog kijönni több érdekesnek tűnő film is szóval remélem nem fog kelleni.
5/5 anonim válasza:
Nem mind1, ha bkv-n nem kell maszk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!