Javult valamit a bírósági korrupciós helyzet pl 2014-17 óta vagy rosszabbodott?
vagy ha nem korrupciós, a másik verzió, a felülről jövő, eleve kiosztott lapok szerinti ítélet jelensége enyhült, vagy inkább még rosszabb lett jelenleg?
(egy perújrafelvétel miatt kérdeznék olyanokat, akiknek közvetlen tapasztalataik vannak folyamatosan. az ügy tök sima, csak kellene hozzá egy pártatlan és jogállami elvek mentén működő bíróság. ami 2015 körül nem volt, azt megtapasztaltam sok éven át és sok szinten. eltelt pár év, kíváncsi lennék friss infókra. bár van egy tippem, de azért érdekelne gyakorló jogászok válasza. köszönöm)
Szerintem drasztikusan romlott.
Polt Péter Magyarország legfőbb ügyésze, akiről meg mindenki tudja hogy a Fidesz zsebében van.
polgári ügy, bár épp ez az h szeretném a bírót rács mögött látni, mert az állatja szépen kiszelektálta az iratokat, hamisított is párat, hogy a másik fél nyerjen. túl egyértelműen én nyertem volna, de érdekes módon, azok az iratok, amelyek ezt bizonyították, sorra eltűntek az ügyiratból. így aztán tök hiába fellebbez az ember, a másodfoknak meg hiába mondtam így nyíltan h elsőfokról már eleve szelektálva küldték tovább a fellebbezést, mintha süketek lennének, meg se hallották. na nyilván nem véletlenül, azért ez így elég gáz ugye.
egyébként ez tiszta vicc h mindig az első fok küldi tovább az anyagot, hát így mi értelme? úgy játszik a kártyalapokkal, ahogy akar, ahogy ez történt nálam is. és nyilván ha tiszta ügy lett volna, akkor minimum elrendelnek valami vizsgálatot, hogy hova is tűntek az általam hiányolt iratok. de nem, csak szépen kussoltak. jó értem, h a saját kollegáját próbálja védeni, de azért ez így durva, kvázi semmi értelme a másodfoknak meg kúriának se (ott is ez történt, sőt, még az a papír is eltűnt, amin jeleztem, h pontosan mely iratok hiányoznak. de xartak bele ...). na szal velem senki tudja elhiteteni h fairül működik a jogrendszerünk, teljes agyrém, ami megy.
de ha csak rosszabb lett a helyzet, akkor mindegy is ...
persze ügyvéd akkor is mondta h sok pénz nélkül ne akarjak nyerni, mert ezek nem kispályások, de akkor még bíztam sajnos.
na jahhh.
aza helyzet h annak nagyon örülnék. mert az azt jelentené, h amúgy minden oké és lehet bízni a bíróságokban, se csalások se korrupció se koncepciós perek, ezt annyira szívesen látnám.
de ilyenkor az merül fel bennem, h vajon tényleg léteznek ennyire naiv emberek, vagy ők a híres fidesz-trollok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!