Mikor lesz már vége ennek az oltásos kártyás valaminek?
Aki egészséges és kicsit sem akar beoltatni magát valami dagi vénember parlamenti gondolatai miatt , mikor mehet normálisan múzeumba , moziba , vagy akár sörözni?
Mikor lesz ennek a hátrányos megkülönböztetéses kártyás cuccosnak vége?
Milyen kérdést? Ha lehet egyenes választ kérek , az hogy szomszédos kérdést az nem éppenséggel tiszta információ szerintem. A hírekben is össze vissza dumálnak , egyik ezt mondja a másik meg azt , ki vehetetlen szerintem az igazság.
2021. jún. 24. 16:02
3/41 anonim válasza:
Ertelek. Akkor lesz vege, ha vegre meglatjak, mi folyik itt valojaban. Lassan, de ebredeznek.
2021. jún. 24. 16:04
4/41 anonim válasza:
2: sajnos nem írnak ki külön szájbarágós híreket funkcionális analfabéták számára...
2021. jún. 24. 16:05
5/41 anonim válasza:
Amint kirobban a forradalom.
2021. jún. 24. 16:09
6/41 A kérdező kommentje:
4. Én az információért olvasok híreket, nem pedig a propagandáért. Például
információt tudtam meg az ország "nagy" építkezéseiről egy China Uncesnored adásból , mint egy híradó ból , aminek szerintem pont a leginkább tisztábbnak kéne lennie a hírek terén.
2021. jún. 24. 16:11
7/41 anonim válasza:
Amikor elég sokan beoltatták magukat hozzá hogy egyértelműen kimondható legyen a nyájimmunitás.
Diszkriminatívnak pedig egyébként pont nem diszkriminatív, hisz mindenkore egyformán ugyanaz a szabály vonatkozik. Hátrányos megkülönböztetés az lenne, ha téged akkor sem engednének be, ha beoltattad magad.
2021. jún. 24. 16:11
8/41 anonim válasza:
7: PONTOSAN! :)
2021. jún. 24. 16:20
9/41 A kérdező kommentje:
Hátrányos megkülönböztetés szerintem , mivel. 1. Az egézséges embereknek kevesebb joguk van mint azoknak akik elkaptak egy betegséget és beoltották utánna magukat , miközben az oltás bizonyítottan nem használ. 2. Egy influenza kategóriájú laboratóriumban kitenyésztett vírus miatt vitaminokat kéne etetni a néppel , csökkenteni a fogyasztói árakat a vitamin tablettáknak és a gyümölcsöknek , nem pedig valami ki tudja mivel beoltatni a szervezetünket , ami nagyobb valószínüszéggel okoz nekünk kárt , akkor is ha egészségesek vagyunk , mint az ami miatt be akarnak minket oltatni. Az ország nagyja nem ért ezzel egyet , a parlamentben meg olyanokat vezetnek be , amit sokan meg elleneznek. Ráadásul itt a nyár , beülni se lehet sehova , hűs helyre olyannak aki nem ment nyamvatt influenza oltásra. Miközben ahoz hogy kötelezővé tegyék az oltást , nincs elég tudományos támogatásuk , ami mondjuk szerintem eléggé intőjel ahoz hogy be ne oltassuk magunkat akármivel amit elénk raknak.
2021. jún. 24. 16:20
10/41 anonim válasza:
Nagyon nem aktuális a kérdés. Ma jelentették be, hogy 5,5millió beoltott után az oltatlanok is mehetnek szállodába, ehetnek bent, búcsút mondunk a maszknak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!