Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ennek a jogsértő izének mikor...

Ennek a jogsértő izének mikor lesz végre vége?

Figyelt kérdés

Mikor lesz már vége ennek az oltásos kártyás valaminek?

Aki egészséges és kicsit sem akar beoltatni magát valami dagi vénember parlamenti gondolatai miatt , mikor mehet normálisan múzeumba , moziba , vagy akár sörözni?

Mikor lesz ennek a hátrányos megkülönböztetéses kártyás cuccosnak vége?

Van róla már valami infó?

A válaszokat előre is köszönöm.

2021. jún. 24. 15:56
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
41%
Olvass híreket! Meg a szomszédos kérdést....
2021. jún. 24. 15:59
 2/41 A kérdező kommentje:
Milyen kérdést? Ha lehet egyenes választ kérek , az hogy szomszédos kérdést az nem éppenséggel tiszta információ szerintem. A hírekben is össze vissza dumálnak , egyik ezt mondja a másik meg azt , ki vehetetlen szerintem az igazság.
2021. jún. 24. 16:02
 3/41 anonim ***** válasza:
27%
Ertelek. Akkor lesz vege, ha vegre meglatjak, mi folyik itt valojaban. Lassan, de ebredeznek.
2021. jún. 24. 16:04
 4/41 anonim ***** válasza:
58%
2: sajnos nem írnak ki külön szájbarágós híreket funkcionális analfabéták számára...
2021. jún. 24. 16:05
 5/41 anonim ***** válasza:
26%
Amint kirobban a forradalom.
2021. jún. 24. 16:09
 6/41 A kérdező kommentje:

4. Én az információért olvasok híreket, nem pedig a propagandáért. Például

információt tudtam meg az ország "nagy" építkezéseiről egy China Uncesnored adásból , mint egy híradó ból , aminek szerintem pont a leginkább tisztábbnak kéne lennie a hírek terén.

2021. jún. 24. 16:11
 7/41 anonim ***** válasza:
49%

Amikor elég sokan beoltatták magukat hozzá hogy egyértelműen kimondható legyen a nyájimmunitás.

Diszkriminatívnak pedig egyébként pont nem diszkriminatív, hisz mindenkore egyformán ugyanaz a szabály vonatkozik. Hátrányos megkülönböztetés az lenne, ha téged akkor sem engednének be, ha beoltattad magad.

2021. jún. 24. 16:11
 8/41 anonim ***** válasza:
25%
7: PONTOSAN! :)
2021. jún. 24. 16:20
 9/41 A kérdező kommentje:
Hátrányos megkülönböztetés szerintem , mivel. 1. Az egézséges embereknek kevesebb joguk van mint azoknak akik elkaptak egy betegséget és beoltották utánna magukat , miközben az oltás bizonyítottan nem használ. 2. Egy influenza kategóriájú laboratóriumban kitenyésztett vírus miatt vitaminokat kéne etetni a néppel , csökkenteni a fogyasztói árakat a vitamin tablettáknak és a gyümölcsöknek , nem pedig valami ki tudja mivel beoltatni a szervezetünket , ami nagyobb valószínüszéggel okoz nekünk kárt , akkor is ha egészségesek vagyunk , mint az ami miatt be akarnak minket oltatni. Az ország nagyja nem ért ezzel egyet , a parlamentben meg olyanokat vezetnek be , amit sokan meg elleneznek. Ráadásul itt a nyár , beülni se lehet sehova , hűs helyre olyannak aki nem ment nyamvatt influenza oltásra. Miközben ahoz hogy kötelezővé tegyék az oltást , nincs elég tudományos támogatásuk , ami mondjuk szerintem eléggé intőjel ahoz hogy be ne oltassuk magunkat akármivel amit elénk raknak.
2021. jún. 24. 16:20
 10/41 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon nem aktuális a kérdés. Ma jelentették be, hogy 5,5millió beoltott után az oltatlanok is mehetnek szállodába, ehetnek bent, búcsút mondunk a maszknak
2021. jún. 24. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!