14 éves lány 19 éves fiúval lehetséges? Nem bűncselekmény?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 08:23
1/34 anonim 

válasza:

Nem tudom hogy bűncselekmény-e, de hogy beteges és nem normális az biztos. Egy 19 éves teste már (szinte) teljesen ki van fejlődve, egy 14 éves még bőven bőven fejlődik, és nem mellesleg mentálisan sincsenek egy szinten. Elég belegondolni hogy egy 14 éves még csak most fejezte be az általánost, de egy 19 éves már a gimnáziummal is végzett. Nem is értem ilyen hogy fordulhat meg valaki fejében.
3/34 anonim 

válasza:

Az, pedofil. Én 14 évesen még tiszta gyerek voltam. Beteg állat.
4/34 A kérdező kommentje:
Pont ezért kérdeztem, hogy szóljak e a barátnőm szüleinek erről vagy sem. Mielőtt mindenki pedofiloz engem, én magam is 14 vagyok. Nem tudtam eldönteni a beleegyezési korhatár szerint hogy rendben van e. Ezért jöttem és írtam ide ki. De látom sok kedves ember van itt, kultúráltan már nem megy
2021. jún. 24. 08:35
6/34 anonim 

válasza:

2-es: A kérdező érdeklődése a jogi szempontra irányult, nem a véleményedre.
Kérdező: nem, nem bűncselekmény.
7/34 anonim 

válasza:

Az előttem válaszoló parasztok egyébként a pedofil szó jelentését sem ismerik, csak hogy tudd mennyire érdemes ezeket komolyan venni.
8/34 anonim 

válasza:

Szólj a szüleinek. Én tudni akarnám, ha a lányomat megkörnyézte egy 19 éves.
9/34 GretaThunberg 

válasza:

Mik vannak, te jó isten xD Amúgy nem bűncselekmény.
10/34 A kérdező kommentje:
Igazából nem szeretnék nagyon a dolgukba így beleszólni,de nem tudom.. rendes a srác,de nem tudom, mégis 5 év.. de rendben akkor szólni fogok a szüleinek erről. Én beszéltem erről velük. Mármint a lánnyal meg a fiúval és azt állítják nem bűncselekmény, szóval semmi közöm hozzá. Mert a lány elmúlt 14 vagyis betöltöltötte azt, bár nem tudom.. nem kéne 15nek lennie? Ha 14 év felett van? Az igazság az hogy már nagyon kicsi korom óta ő a legjobb barátnőm és félek hogy elveszítem a bizalmát, ha kinyitom a szám. Mostanában nem is törődik nagyon velem, csak a fiúval. De talán az anyjának szólok. Az apukáját kihagyom ebből. Nem tudom mi lesz a vége ennek..
2021. jún. 24. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!