Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a Media Marktban az eladó...

Ha a Media Marktban az eladó olyan töltőt adott, ami nem kompatibilis az eszközömmel, akkor be tudom cseréltetni a megfelelőre?

Figyelt kérdés
Vagy azt mondanák, hogy az én bajom, hogy nem figyeltem mit veszek meg.
2021. jún. 21. 15:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Felbontottam a dobozát, magán a töltőn értelemszerűen nincs nyoma használatnak.
2021. jún. 21. 15:54
 2/7 Molyember ***** válasza:
Ők mit mondtak?
2021. jún. 21. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Ügyfélszolgálaton nekem ilyen esetben visszavették. De pénzt nem szeretnek visszaadni, inkább levásárlás, max ajándékkártya, ha nagyon kardoskodsz.

(Nekem ugye ez nem volt gond, mert vittem helyette kompatibilis kábelt.)

2021. jún. 21. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Törvény szerint csak akkor kötelesek visszavenni ha hibás teljesítés történt. Állításod szerint az eladó adta így ez történt. Tehát a vételárat is vissakérheted, megjegyzem hiába van rá jogod nagy harc lesz, de a media markt levásárlást mindig enged szóval ha az is jó fogadd el.
2021. jún. 21. 16:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Azóta visszamentem. Eléggé húzták a szájukat, de kicserélték.
2021. jún. 21. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
X ideig eltudsz állni a terméktől, de az árát ott kell levásárold.
2021. jún. 21. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor semmi xd
2021. jún. 21. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!