Ha a Media Marktban az eladó olyan töltőt adott, ami nem kompatibilis az eszközömmel, akkor be tudom cseréltetni a megfelelőre?
Figyelt kérdés
Vagy azt mondanák, hogy az én bajom, hogy nem figyeltem mit veszek meg.2021. jún. 21. 15:53
1/7 A kérdező kommentje:
Felbontottam a dobozát, magán a töltőn értelemszerűen nincs nyoma használatnak.
2021. jún. 21. 15:54
3/7 anonim 

válasza:

Ügyfélszolgálaton nekem ilyen esetben visszavették. De pénzt nem szeretnek visszaadni, inkább levásárlás, max ajándékkártya, ha nagyon kardoskodsz.
(Nekem ugye ez nem volt gond, mert vittem helyette kompatibilis kábelt.)
4/7 anonim 

válasza:

Törvény szerint csak akkor kötelesek visszavenni ha hibás teljesítés történt. Állításod szerint az eladó adta így ez történt. Tehát a vételárat is vissakérheted, megjegyzem hiába van rá jogod nagy harc lesz, de a media markt levásárlást mindig enged szóval ha az is jó fogadd el.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Azóta visszamentem. Eléggé húzták a szájukat, de kicserélték.
2021. jún. 21. 17:32
6/7 anonim 

válasza:

X ideig eltudsz állni a terméktől, de az árát ott kell levásárold.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!