Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudok tenni, ha már...

Mit tudok tenni, ha már 3-szor el kellett küldenem az euronics-on keresztül a novemberben vásárolt telefonomat?

Figyelt kérdés
Nem sikerült nekik normálisan megcsinálni, kértem a 2.-nál a cserét vagy a pénzvisszatérítést, de nem hajlandóak egyikre sem, mert hogy a szerviz inkább javítani akarja, de én alapból már más márkát vennék inkább, jelenleg 5 hete van náluk, abban az 5 hétben egy délutánra visszakaptam, de ismét előjött egy hiba. Kihez tudnék fordulni?

2021. jún. 20. 11:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

de b..meg nem a te dolgod ez!!!!

odamész és megmondod azt amit ide leírtál!

nem kell ez a sz... telefon b....tok meg!

ennyi!

2021. jún. 20. 20:41
 12/20 anonim ***** válasza:
#10 akkor add el, ne fogd a gondjaidat a hibájára. Két külön dolog az elégedettségi és a gyárihiba-garancia.
2021. jún. 21. 08:10
 13/20 A kérdező kommentje:
Öö már ne is haragudj, de írtam, hogy 3. alkalom a szervizbe, és ezért untam bele a telefonba. Ha nem tudok vele telefonalni, vibrál a kijelző, nem érzékeli a sim-kartyat az tudtommal nem azt jelenti hogy elégedetlen vagyok, hanem hibás a termék.
2021. jún. 21. 10:07
 14/20 anonim ***** válasza:

De a válaszaid alapján nem megjavíttatni szeretnéd, hanem lemondani róla, akkor is, ha végre megjavítanák.

"erre a telefonra nekem nincs szükségem"

"nekem alapból már nem is kell ez a telefon, inkább váltanék másra"

2021. jún. 21. 10:27
 15/20 A kérdező kommentje:

De nem tudják normálisan megcsinálni. Neked kéne olyan telefon amit hónapok óta nem tudsz használni, mert szerencsétlenek a szervizbe?

Nyilvan jó lett volna ha megcsináljak normálisan és tudom használni, de nem tudom. Meg ilyen hülyeséget, hogy adjam el. Egy hibás készüléket? Olcsóbban? Amikor pár hónapos telefonról beszélünk és azért adjam el jóval olcsóbban, hogy kidobjam a pénzem az ablakon. Ha nem tudsz érdemben válaszolni, akkor nem is kell köszönöm.

2021. jún. 21. 10:44
 16/20 anonim ***** válasza:

"nem tudják normálisan megcsinálni"

ezért kötelező lenne nekik cserélni!

menjél be szépen és borítsd rájuk az asztalt!

2021. jún. 21. 11:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Elvileg nekik nincs közük a szervizhez, mindenesetre írtam egy emailt az ugyfelszolgalatnak, hátha ér valamit.
2021. jún. 21. 11:58
 18/20 A kérdező kommentje:
Hívtam is őket, azt mondták nem tudnak mit kezdeni vele, a szerviz dönti el mi lesz a telefonnal
2021. jún. 21. 12:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Te az üzlettel állsz szerződésbe, neked nincs közöd a szervizhez! Az üzletet kötik a határidők! Legyél tisztába a jogaiddal! Minden problémás esetben csakis írásban kommunikálj velük, mert annak van bizonyító ereje. A szó elszáll, és ha telefonon beszélsz velük, azzal a fogyasztóvédelemnél nem mész semmire. Magad alatt vágod a fát így, mert kifutsz minden határidőből, ők meg letagadhatnak bármit. Első félévben nekik kell bizonyítani, hogy nem volt gyári hibás a készülék, úgyhogy legtöbbször nem szenvednek ezzel, hanem cserélik. Utána sajnos már neked kell bizonyítani, hogy gyárilag hibás volt, de az meg neked lenne macera.
2021. jún. 21. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:
25%

tanulópénznek jó volt h euronicsba nem veszünk semmit mert ők nem arról híresek

nagy szerencse kell a készülékcseréhez vagy a pénzvisszafizetéshez

ne idegeskedj ezen mert ilyen nemfog megtörténni ha az euronicson múlik

elküldik szerviz és a szervíz fogja eldönteni hogy mi lesz a sorsa

jobban jársz ha keresel egy balekot aki megveszi tőled.

És többet euronicsba ne vegyél semmit.

2021. jún. 22. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!