Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támogatnátok egy Incel Pártot...

Támogatnátok egy Incel Pártot a magyar parlamentben?

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 11:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%

Igen!

19/F incel

2021. jún. 20. 11:08
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Inkább a KKP.
2021. jún. 20. 11:12
 3/14 anonim válasza:
83%

nem

27/F egyedülálló

2021. jún. 20. 11:12
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Támogatnék-e egy pártot, ami visszarángatna külföldről ("mi az, hogy elvitt téged magával egy külföldi és a magyar férfiakkal mi lesz?!"), ami alacsonyabb rendű polgárnak tart, megveti a nememet és elvárná, hogy lefeküdjek olyanokkal, akikkel nem szeretnék? Hm...
2021. jún. 20. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
És mi lenne a célja ennek a pártnak? Vegyük el a nők jogait hogy senki ne szenvedjen a hiányukban? Ugye tudod, hogy az emberek 90%-a talál párt és hogy a férfiak nagyrésze is elitélné ezt? Menjetek ki egy arab országba, vegyétek fel az iszlámot és nagyobb eséllyel találtok ott nőt..hidd el.
2021. jún. 20. 11:14
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
És mi lenne a célod? Csak mert egy pártnak nem az onhibajukbol lúzer tagjainak a képviselete a cél.
2021. jún. 20. 11:15
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Totálisan esélytelen. Egy mókus előbb jut be a parlamentbe
2021. jún. 20. 11:17
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Mármint az MSZP-t? Nem.
2021. jún. 20. 11:36
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

Annyira koptatjátok ezt a szót, hogy kénytelen voltam megnézni a jelentését, mit takar egészen pontosan. Nagyjából képben voltam, de most felvilágosodtam...

wikiből idézet:

"Az Incel az angol involuntary celibates, magyarul "önkéntelen cölibátus" rövidítése, egy online szubkultúra tagja, akik úgy definiálják magukat, hogy vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni. Az incel fórumokon folytatott megbeszéléseket gyakran neheztelés, nőgyűlölet, mizantrópia (embergyűlölet), önsajnálat és önutálat, rasszizmus, a szexre való jogosultság érzése és a szexuálisan aktív emberek elleni erőszak támogatása jellemzi."

Gondoltam én is ide tartoznék. A nem képesek partnert találni-ig stimmel is, mert most olyan lelki korszakban vagyok. De utána az önsajnálaton kívül nem tudtam azonosulni semmivel sem.

Kedves kérdező, szerinted ennek lenne bárminemű esélye is ennyi negatív jellemzővel? :)

2021. jún. 20. 11:38
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
tekintve hogy a mozgalom onsajnaltato szerencsetlenekbol all, akik a nokre akarjak kivetiteni a sajat frusztraciojukat, nem tamogatnam, mert semmi ertelme nem lenne, es karos is lenne
2021. jún. 20. 11:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!