Az új lmbtq-val kapcsolatos törvény szerint akkor az önkifejezés is bűn? Bővebben is leírom
Kérlek tényleg normális válaszokat adjatok.
Én nem vagyok az lmbtq közösség tagja, de ettől függetlenül támogatom őket. Szeretem a szivárvány mintás cuccokat, és bár nem tudok róla, biztos hitték párszor azt, hogy azért hordom mert én is az vagyok, igazából nem érdekel mert imádom a színes cipőm pl.
A kérdés az lenne, a törvény a "népszerűsítését" és "reklámozást" tiltja. Mivel a plakátokon is meg fognak szűnni ezek, meg minden helyen, most akkor ezt sem szabad már? Mert valaki hordhatja azért mert tetszik neki, vagy azért mert ő is az, és kifejezi magát.
De ilyen pl a színes torta egy tíz évesnek. Tetszik neki, de nem szabad olyat kapnia?
Hülye kérdésnek hangzik, de szeretném tudni, és köszönöm azoknak akik értelmesen válaszolnak.
19/L
A Pride sem lesz beszüntetve,pedig ott minden szivárványos.
Szóval nyugodtan hordhatsz szivárvány mintás cuccokat,csak a reklámok lesznek betiltva (pl.a Coca-Cola-nál,az RTL Klubnál)
Igazából pont az a baj a törvénnyel, hogy mindenre rá lehet húzni. Pl. a pride is lehet reklám, ha úgy akarják, ahogy mondjuk egy Doktor House rész is lehet reklám, ami miatt 18-as karikával kell leadni.
Ami itt elsősorban a gond, hogy a kereskedelmi TV csatornák nem fogják azt a kockázatot vállalni, hogy leadják a meleg személyt tartalmazó műsort 12-es karikával, mert adott esetben, akkor megbüntetik őket, így vagy le se adják, vagy csak késő este 18-as karikával.
Ez persze a fideszes csatornákra nem vonatkozik, mert ellenük eljárás biztos nem indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!