Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Be idéztek tanunak hogy,...

Be idéztek tanunak hogy, lehet ki hagyni az egészet?

Figyelt kérdés
Az ország másik végében van 7 óra az út csak oda tömeközlekedés.Ősszesen 14 óra nekem erre mincs időm se pénzem.Ha meg is büntetnek amit nem is értek mert valószinüleg én vagyok a sértet csak nem mondanak semmit.Vagy ha nem lehet van valami sóför ami nem taxi és olcsoban ki jönn ilyen út?És ha meg is téritik mikor 100 év múlva?

2021. jún. 15. 22:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kihagyni nem lehet, kötelező megjelenni. A költségeket meg térítik. Ebben az esetben nem csak az utiköltséget, hanem valószínűleg a szállást is, mert az nem elvárható, hogy hajnal 2-kor indulj el a vonathoz, hogy reggelre odaérj. A térítés pontos formáját nem ismerem.
2021. jún. 15. 22:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát ez vicc kategoria nem csináltam semmit még is engem szívatnak.És miért az ország másik végébe kell menni enek semmi értelme.És ha valami tévedés be perelhetem őket vagy feljelenthetem hogy, több ilyen ne legyen?
2021. jún. 15. 22:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy "valószinüleg én vagyok a sértet"? Azt azért csak tudod, hogy milyen ügy kapcsán hívtak be.
2021. jún. 15. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mész el, elő fognak állítani.
2021. jún. 16. 00:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha munka miatt nem érsz rá, nyugi, mert ilyen esetben a munkavállaló a szükséged időre mentesül a munkavégzés kötelezettsége alól, nem kell szabadságot kivenned. A költségtérítési igényedet helyben kell előadnod, utólagos térítésre készülj és őrizz meg minden bizonylatot.
2021. jún. 16. 05:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj egy szakemberrel, hetek óta nem tudod feldolgozni ezt a helyzetet.

kérj kölcsön egy kocsit, hogy időt spórolj

2021. jún. 16. 07:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Pár napja volt ez a kérdésed. Meg is feleltük. Kérj lehetőséget videótanuzásra, vagy írásbeli vallomástételre.

Ott is írtuk, milyen felmerült költségeket fizethetnek. Taxit NEM!

2021. jún. 16. 07:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazábol mem értem 2021 hogy, 1 út 7 órás.Amerikába,Angliába hamarab oda érek mint itt.Meg szényelem is magam hogy, ennyire elmaradót az ország.És egyáltalán valaki tömegközlekedig ilyen rossz feltételekel ?
2021. jún. 16. 09:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyesírásomat szégyellném a helyedben. Borzalom! 2021-ben még van aki ennyire írástudatlan. De mint mondtam, már megkérdezted ugyanezt, csak akkor megnevezted a településeket. Teljesen kizárt, hogy véletlen a hasonlóság.
2021. jún. 16. 09:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne menj el, és az idézéseket ne vedd át.

Állami költségen fognak elvinni rendőrautóval, és kapsz mellé egy akkora büntetést, hogy a taxi is olcsóbb lett volna.

2021. jún. 16. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!