Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Aki betegállományban van az...

Aki betegállományban van az átmehet a határon?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 14:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki keresőképtelen még nyugodtan mehet nyaralni, semmi nem tiltja, sőt dolgozni is lehet táppénz alatt

Pl ha tűzoltó vagy és eltöröd a kezed nyilván keresőképtelen vagy, mint tűzoltó, de a másodállásodban, mint énektanár nyugodtan dolgozhatsz. Sőt wellness szállodába is mehetsz nyaralni

2021. jún. 13. 15:48
 12/12 A kérdező kommentje:

Igazából pont ez érdekel, hogy szabad e.

Persze az is jó kérdés hogy ellenőrizhetik e a határon S kiderülhet e hogy valaki ép táppénzen van.

Akkor van másik vetulelte is a dolognak. Én úgy tudom hogy egy zongorista ha eltöri a kezét, akkor táppénzre kerül ha van egy olyan munkája állása ahol zongorázik, de ha van egy másik állása ahol pl. zsűritag egy tehetségkutató versenyen, akkor ott nyugodtan dolgozhat begipszelt kézzel. Csak épp azt nem tudom hogy mindez igaz e vagy csak valaki kitalálta...

2021. jún. 13. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!