Aki betegállományban van az átmehet a határon?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 14:44
1/12 anonim válasza:
aki betegállományban van, az otthon fekszik betegen...
2/12 A kérdező kommentje:
Nem csak fekvőbetegek vannak.
2021. jún. 13. 15:07
4/12 anonim válasza:
Át, miért ne mehetne át? A károgónak pedig, nem csak fekvő meg fertőző betegek vannak, millió más olyan okból lehet valaki betegállományban, ami miatt nem tud dolgozni, de nincs ágyhoz kötve. Saját példából pl pár éve az egyik kézfejemet csesztem szét munka közben, táppénzen is voltam 2-3 hétig, de nem voltam attól még ágyhoz láncolva.
5/12 anonim válasza:
az egy dolog, hogy nem fekvőbeteg valaki, de attól nem kóvajoghatsz az országok között betegszabi alatt... engem a német dokim cseszett le, mert azt mondtam hogy táppénz alatt hazautaztam. azt mondta ha az kiderül, hogy betegszabi alatt az ember kirándulgat (pláne ha 2 országon is átutazgatunk) megvonhatja a Krankenkasse a pénzt.
6/12 anonim válasza:
Mért ne mehetne? Szerinted a határon megkérdi valaki, ön betegállományban van?
7/12 anonim válasza:
Ötöském de a német az egy tróger nép. Nem ilyen szarfészekbe kellett volna menned.
8/12 anonim válasza:
ma 15:38
nem erről van szó. fizikailag persze hogy átmehet. de ha teszem azt elutazok Thaiföldre nyaralni, ott ér egy baleset, azt mivel fogod megmagyarázni, hogy táppénz alatt te Thaiföldön nyaraltál? mert akkor már nyilván ki fog derülni...a munkáltató fog neked örülni az egészen biztos.
9/12 anonim válasza:
attól hogy tróger nép, semmi köze ahhoz, hogy lehet-e vagy sem. de ha ennyire nem hiszed, menj be a munkáltatódhoz, és kérdezd meg ott. csak nehogy csalódottan gyere ki...
10/12 anonim válasza:
sorra le lehet pontozni de attól a tény tény marad. ott a betegbiztositó es a munkahely, egyik se fog mást mondani. ha nincs engedélyed, vagy nem jelzed, hogy te utazol, es ezt engedélyezik, akkor bukta van, ha kiderül. tetszik, nem tetszik ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!