Ha a cég a szerződésben semmiféle módon nem szabályozza a felmondási időt, akkor az standard 30 nap hiába húztam le 22 évet egy helyen?
Felmondok, és 90 napos felmondási időt emlegetnek. Na de az Mt-ben meg 30 nap szerepel HACSAK a szerződés másként nem rendelkezik. DE a szerződés meg sehogy sem rendelkezik erről, említve sincs benne a felmondás.
Akkor a 90 nappal meg akarnak csak vezetni, madárnak néznek, azt akarják legyen még egy kicsit emberük?
Szóval ha 30 nap múlva felállok végleg, max a szájuk járhat?
A felmondási idő időtartama a Munka Törvénykönyve szerint minimum 30 nap. Fontos tudni, hogy a munkáltató felmondása esetén a felmondási idő a munkáltatónál munkaviszonyban töltött:
3 év után 5 nappal;
5 év után 15 nappal;
8 év után 20 nappal;
10 év után 25 nappal;
15 év után 30 nappal;
18 év után 40 nappal;
20 év után 60 nappal meghosszabbodik.
ember. ez MUNKÁLTATÓIRA vonatkozik.
Én mondok fel--> munkavállalói felmondás.
nézz már utána mielőtt agyatlanul ideollózol valamit amit a gugli elsőre kidob.
". Fontos tudni, hogy a munkáltató felmondása esetén"
És ha én mondok fel, az mióta MUNKÁLTATÓ FELMONDÁSA?
így kezdtem: "Felmondok"
mert agyatlanul beírtad a gugliba hogy felmondási idő, és az 1. találatot ideollóztad anélkül hogy megnézted volna az mire is vonatkozik.
Azért.
Értem...
Te ugyanazt miért nem tudtad megcsinálni? Agyasan nem tudtál volna ott utana nézni?
Az egod az egekben...csak azt nem tudom, hogy mire...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!