Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért cenzúrázzák a "fagy" szót?

Miért cenzúrázzák a "fagy" szót?

Figyelt kérdés

A gta5 online csetbe leírtam, hogy lefagyott a játék erre nézem egy srác élő közvetítését és kicsillagozta a "fagy" szót.

Miért?

2021. jún. 1. 14:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Fag=b*zi
2021. jún. 1. 14:14
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Mer rasszista szó, a meleg ellentéte!
2021. jún. 1. 14:14
 3/12 A kérdező kommentje:

Oh, nem tudtam. De hozzá van írva egy y az nem baj? Náci szót le lehet írni cz-vel ( aki náczi megdöglik ).

Meg néha magyarul is cenzúrázza a b0zi szót, de van, hogy nem. Érdekes ez a cenzúra dolog.

2021. jún. 1. 14:26
 4/12 A kérdező kommentje:
A meleg ellentéte a hideg, a fagynak a forrás lenne, nem?
2021. jún. 1. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

A külföldiek nem tudják, hogy a fagy nálunk egy létező szó. Az illető tévesen azt hitte, hogy véletlenül került oda az y.

A cenzúrázást pedig köszönd a hópehely mentalitásnak.

2021. jún. 1. 14:42
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem értek én ehhez, úgy vagyok vele, hogy senkit nem sértek meg és nem fognak tiltani. Amúgy sem írok angolul, de ezután meg végleg nem fogok, végén valamit rámfognak, hogy leírtam aztán tiltanak.
2021. jún. 1. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Kiskoromban, amikor Growtopiáztam, sose értettem, hogy miért nem lehet azt a nevet adni a világunknak, hogy "fagyi" :(((. Szomorú ez a cenzúra, én mondom
2021. jún. 1. 15:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon igénytelenek a trágárságszűrők. Itt a gyakorin is. A múltkor írtam egy jó hosszú hsz-t és nem engedte. Mire rájöttem, hogy a faszéket nem engedi leírni és fenyeget hogy kitiltanak utánamnéznek ne trágárkodjak, komolyan egy vicc.
2021. jún. 1. 16:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Most meg engedte! Megjavították. :D
2021. jún. 1. 16:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Faszék fasz
2021. jún. 1. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!