Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ma voltam egy kavezoban es...

Ma voltam egy kavezoban es nagyon idegesito hogy leult mellem 3 fiatal akik arrol beszelgettek remelik nem jon oda senki elkuldeni oket vedettsegi hianyaban. Hat nem ment oda senki.nem is fogyasztottak.ilyen esetet hova lehet jelenteni ?

Figyelt kérdés
Felhivjam a rendorseget vagy mi ?

2021. máj. 31. 19:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Ne keverj éltek már bele állandóan az ávh t hogyha valaki törvénytelenséget nem szeretné elnézni. Az elvi és az ilyen jelentős titkos ügynök őket a kommunizmusban politikai okokból vezették be. Ha még most is működne ez a rendszer mindenki börtönben vagy akasztva lenne a akinek nem tetszik az Orbán politikája és azt szóvá is tenné.

Attól hogy van valakinek védettségi igazolványa, lehet hogy a másodikat még nem kapta meg tehát bizonyos szintig még védtelen, vagy elkaphatja és tünetek nélkül, tudta nélkül terjesztheti olyanoknak, akik abszolút nincsenek védve a vírus ellen, például gyerekek.

2021. jún. 1. 13:10
 22/32 anonim ***** válasza:
61%
21, pedig az ilyen feljelengetős k.csögök pont olyan mentalitásúak. Szerintem ő más területen is ilyen lehet. Az a tipikus sz.rágó, aki feljelent, ha ugat a kutyád, nagy nálad a fű, bográcsolsz és füst van, stb..
2021. jún. 1. 13:27
 23/32 anonim ***** válasza:
30%

Nagyon jól teszi, legyen csak rend.

Nem egyedül élünk ebben a világban, tekintettel kell lenni más emberekre is, nem csinálhatsz azt, amit csak neked jól esik, de másnak már ártasz vele. Anno a kommunizmusban nem a tetteidet büntették, hanem a gondolataidat. Na az teljesen más tészta.

2021. jún. 1. 14:16
 24/32 anonim ***** válasza:
61%

23, de a tetteket is, pl fekete vágás. Nem vagy túl művelt.

Egyébként kinek árt vele? Annak aki érvényesen használja a kártyát, ergo már védett?

2021. jún. 1. 14:19
 25/32 anonim ***** válasza:
30%

Jaj te értelmes. Leírtam, hogy gyerekek nincsenek beoltva, meg lehetnek olyan betegek akik annyira súlyos állapotban vannak hogy azért nem kaphatnak oltást.

Társadalomban élünk a másik ember iránt is felelősséggel tartozunk. Aki annyira retteg a oltástól az igenis tartsa be a szabályokat, hogy ne válhasson akaratlanul másik ember halálának okává. Sőt még az oltatlan OK egymás iránt is felelősséggel tartoznak Mert azt képzelik, hogy olyan egészségesek, hogy inkább elkapják a betegséget minthogy beosztását magukat.

Persze ez egy bizonyos érzelmi érettség szükséges hogy nem csak te vagy a világon hanem mások is. A nárcisztikusok gondolják, hogy őnekik mindenhez joguk van, és mindenki más tűrje el az ő cselekedeteinek a következményeit, azt, hogy ő véletlenül megfertőz olyat, aki súlyosan belebetegszik, vagy zavarja őt a füsttel, kutyaugatással, meg nem tudom még miket írtál. A régi feljelentések mind Végeredményben politikai okok miatt voltak mert az a rendszer csak így volt képes megtartani a látszatot, hogy A szocializmus kommunizmus az egy járható út, és aki meg próbálja ezt kérdőjelezni, azt lesöprik a térképről, az ilyenek jelentese hát kellett a sok aljas pénzért megvehető besúgó. De azok sem azért váltak besúgóá, mert nem volt jobb dolguk, hanem mert pénzt kaptak érte. Vagy esetleg mással zsarolták, hogy ők kerülnek különben börtönbe.

2021. jún. 1. 19:09
 26/32 anonim ***** válasza:
61%

25, Aki olyan beteg, hogy nem lehet beoltani, az akkor ne járjon kávézóba, ne azt tiltsák ki, aki nem akarja beoltatni magát, mert senkinek fingja nincs a hosszú távú mellékhatásokról.

Hidd el, vannak notórius feljelentők, ez a gyökér is az lehet.

2021. jún. 1. 19:14
 27/32 anonim ***** válasza:
Te nem érted a lényeget, lehet, hogy az, aki meghal a 25 láncszem lesz, de hogyha ez a gyökér oltatlan nem köpködi tele az éttermet a vírusával, akkor nem kapja el az alig beoltott, és nem adja a tovább tünetek nélkül a következnek, meg az a következőnek és végül annak, akinek sokkal nagyobb baja lesz belőle. De itt befejeztem, mert úgy látom, hogy semmi esetre sem akarod megérteni.
2021. jún. 1. 19:26
 28/32 anonim ***** válasza:
Amúgy meg szerintem idővel eltörlik ezt a diszkriminációt.
2021. jún. 1. 19:27
 29/32 A kérdező kommentje:
Remélem sose törlik el hanem inkább szigoritsak. Azt várom a legjobban hogy a bkvn majd az oltottak nem kell maszk az oltatlannak igen és ellenőrzik. Egyébként ma kihívás a jardot egycafezoba 10percenbelulott voltak és mihelyst jöttek be hirtelen 3 asztal is felállás és ment
2021. jún. 1. 19:33
 30/32 anonim ***** válasza:
27,Jaj te nagyon értelmes, ígyse járhat az kávézóba, aki nem oltathatja be magát betegség miatt...
2021. jún. 1. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!