Bruhh kérdése:
Pénzt akarok keresni. az az ötletem, hogy őrölt oregánót adok el főiskolásoknak/egyetemistáknak marihuánának álcázva. soha sem mondanám hogy fű, de céloznék rá. a kérdés az, hogy ez legális-e?
Figyelt kérdés
szerintem simán menne, mert a gyerekek hülyék és eljátszanák hogy beszívtak.soha nem adnék el olyan gyereknek aki már szívott. ha bemártanak a rendőröknek csak elmondom, hogy tésztát főzök nagytételben.2021. máj. 30. 20:05
11/14 anonim válasza:
Amilyen szar minosegu az oregano manapsag, lehet attol is betepnek a fiatalok :))))
12/14 anonim válasza:
De amúgy ez tényleg csalásnak minősül? Lehet feljelentést tenni azzal, hogy „kérem, én drogot akartam venni, de ez a gazember fűszert adott el”? Mert kicsit olyannak tűnik a szitu, mint amikor az a spanyol csaj feljelentette a fogyasztóvédelemnél a bérgyilkost, aki felvette a pénzt, de nem ölte meg a célszemélyt...
13/14 anonim válasza:
Nyilván nem az megy majd be a kapitányságra aki füvet akart venni. Névtelenül feljelentik, elmondják az egyetem környékén ólálkodik stb stb
Egyébként a bulinegyedben már többször is fogtak el oregánó árust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!