Azzal jelentettek fel, hogy azt mondtam elvagom a torkat. Mit lehet tenni? Tobbi lent
A szomszeddal osszeszolalkoztam. O provokalt engem serto szavakkal ezt ertsd "Taknyos kolyok, tolvaj stb"a valaszom erre csupan annyi volt hogy kozoltem vele,hogy egy mocskos zsido. De nem mondtam hogy elvagom a torkat vagy iesmi.
semmivel nem fenyegettem meg.
erre o a rendorsegre adott ezzel, hogy EN AZT MONDTAM ELVAGOM A TORKAT. Mit kezdjek vele?
Bizony életveszélyes fenyegetésért,elmarasztalhatnak,nem számit hogy csak a szád járt.Mond hogy olyan ideges voltál ,nem is tudod milyen szavakat hordtál össze,de nem jellemző rád ez a viselkedés.Akkor talán csak annyit mondanak,hogy tartózkodj az ilyen meg nyilvánulásoktól.
De utánna tényleg kerüld el öket,és ne válaszolj ha provokálni probálnak,/legfeljebb vigyorogj/
"mert le zsidoztam? amugyis az"
Mert büdös zsidónak nevezni valakit inzultus. Ha ő nevezne téged protestáns balfsznak, ő lenne a ludas. Teljesen mindegy, hogy tényleg zsidó-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!