Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek ha egy fiú a...

Mit tegyek ha egy fiú a képeimmel visszaélt?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtünk el beszélgetni és kért tőlem képet ő 16 éves én meg hát, párral kevesebb. Kapott egy képet amit csak simán állok oldalról és kért még hogy mutassam meg a hasam. Hát sajnos mengtettem és nagyon nem kellett volna. Kért durvábban hogy húzza le a nacim a bugyimig és a blúzzom még feljebb. De azt nem küldtem neki és akkor megfenyegetett hogy félkész mindenhova és szétküldi a képeimet. Mit tegyek szerintetek? Kérlek ha valahol láttok egy szőke lányt kockás naciban és szürke pólóban valahol linkeljetek és jelentsétek kérlek kérlek!

2021. máj. 20. 14:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezek konkrétan olyan képek, amiket csak úgy Facebook-ra is kitesznek az emberek...

Mit akar velük kezdeni?

2021. máj. 20. 14:10
 2/20 A kérdező kommentje:
Kerényi akarja mindenhova és szétküldeni:(
2021. máj. 20. 14:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem látszik semmi olyan a képeken, aminek nem kellene. Nyugodj meg és felejtsd el az egészet.
2021. máj. 20. 14:13
 4/20 A kérdező kommentje:
Hát a hasam látszódik csak:(
2021. máj. 20. 14:33
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Arról gondolom hogy senki nem fog felismerni 🤷‍♂️
2021. máj. 20. 14:35
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz baj,ne küldj semmit.

Ez a hasas kép nem gáz

2021. máj. 20. 14:38
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

A hasad meg nem hiszem, hogy egy olyan hú de nagyon intim dolog. Bikinibe is simán látszódik.

Látszik, hogy nagyon félsz. Ha jó a kapcsolatod a szüleiddel akkor mond el nekik a dolgot. Sajnos nem tudsz menni ezzel a rendőrségre, hiszen semmi olyan nem történt amivel károd lenne. De ha van róla tudomásod, hogy más kislány küldött volna neki képet vedd fel vele a kapcsolatot és úgy már talán foglalkoznak az ügyetekkel.

Ezen felül remek tanulság, hogy idegent nem igazolunk vissza és ha ilyet kér tőled egyből tiltod. NINCS BIZALOM! Képet mindig csak úgy küldünk, hogyha kikerülne nem bánnánk meg.

2021. máj. 20. 14:39
 8/20 A kérdező kommentje:
Hát köszi de ti mit szólnátok, ha egy látnátok egy fiatal lányt a hasát mutogatva egy képen?:c
2021. máj. 20. 14:53
 9/20 anonim ***** válasza:
35%
Miért nem az ÉLETBEN ismerkedsz, gyerekek helyett FÉRFIAKKAL?
2021. máj. 20. 14:55
 10/20 A kérdező kommentje:
Mivel gyerek vagyok?:D
2021. máj. 20. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!