Ez átverésnek számít?
Figyelt kérdés
Vettem facebookon egy terméket, a csatolt képeken egy eredeti termék szerepelt de egy hamisítványt kaptam. 30 ezer forintot utaltam előre, tudom a hirdető minden adatát. Ez átverésnek számít? Mi tévő legyek?2021. máj. 17. 19:37
1/15 anonim válasza:
Honnan veszed hogy hamisítvány ? Szakértő vagy?
2/15 anonim válasza:
Igen, csalásnak számít. Megpróbálhatod feljelenteni de nem sok esély van hogy lesz is belőle valami ekkora összegnél.
3/15 A kérdező kommentje:
1-es kommentelőhöz szolnék, igen értek hozzá.
2021. máj. 17. 19:44
4/15 anonim válasza:
"Honnan veszed hogy hamisítvány ? Szakértő vagy?"
Terméket vett te hülye.
5/15 A kérdező kommentje:
Feljelenthetem, de a pénzem már nem látom viszont? Kap levelet egyáltalán a rendőrségtől ha feljelentem?
2021. máj. 17. 19:45
6/15 anonim válasza:
Mindenképp jelentsd fel. Lehet már többen is feljelentették. Az már más, ha folytatólagos a dolog. Nekem volt, hogy feljelentést tettem, 30 nap, tettes ismeretlen, ügy lezárva. Majd egy év múlva értesítettek, tettes meg van egy más ügyből kifolyólag kapták el. Legyen nyoma, jegyzőkönyv, mi történt.
7/15 anonim válasza:
Először is, írj neki, hogy ha 3 napon belül nem utalja vissza a teljes összeget, postával együtt, akkor feljelented. Mellette fel is hívhatod, de mindenképpen írj.
Ha nem utal, akkor irány a rendőrség, feljelented. Ez már azért elég nagy összeg ahhoz, hogy ne hagyd veszni.
Vagy az illegális módszer, hogy ha tudod a lakhelyét, akkor egy-két ijesztő kinézetű ismerőssel megkeresed, és megígéred neki, hogy ha visszakapod a pénzedet, akkor nem kap több pofont.
8/15 anonim válasza:
Előre utalni soha nem szerencsés dolog.
9/15 anonim válasza:
Nem értem az ilyen embereket.Miért kell előre utalni?Utána meg csodálkozni,hogy átvertek.
10/15 anonim válasza:
És, ha utánvéttel kérte volna, mennyivel lenne előrébb?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!