Hova jelenthetem ha a házban levő cukrászdában nem kérik a védettségi mellé a személyit és így mindenki más kártyájával jár?
Arra is gondolj,hogy ilyes eseten a ceg esetleg csodbe megy es eladja mas cegnek vagy kiadjak az uzlethelyseget mondjuk egy streaptease barnak vagy kocsmanak. Szoval a cukraszdan kivul vannak sokkal kellemetlenebb vallalkozasok. Vagy esetleg egy mma edzoteremnek,ahol orditozas (edzo ordit) es a zsakok puffognek,foldrevitel (zajjal jaro esesek) vannak. Vagy esetleg dohanybolt,ahova aztan a tenyleg lecsuszott emberek jarnak!!!
Szoval lehet,h rosszabb lesz a helyzeted.
22! De neki nem kellemetlen a cukrászda, csak szeret feljelentgetni.
Én hitványságnak tartom. Azzal együtt, és annak ellenére, hogy én is egy felelőtlen ember miatt lettem beteg, amit átragasztottam apámra, és ő bele is halt. Nagy lelki teher, de soha nem jutna eszembe ilyen bosszúhadjárat. Vagy nem tudom, mi a célja.
És azt sem, honnan olyan bizonyos, hogy más kártyájával járkálnak oda az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!