Miért van az hogy Fegvyerellenesek mindenek elhordják a fegyvertartó-fegyvertámogatokat?
Gyakori kérdésen meg sok helyen olvastam(példák):
-Aki fegyvert tart vagy használ önvédelemre az egy csicska
-Aki fegyver tart,nyenge f.s mert mindenkit le akar lőni
-Paranóiás,vagy elmebeteg aki fegyvert vagy mást használ..
Magánvélemény:
Ha betörnek a lakásodban,mit kezdel?
Persze,bebújsz valahova és rendőrt hívsz,de ijedségedben mit fogsz?Kést(vagyist fegyver),vagy paprika sprayt (az meg önvédelmi fegyver).
És hányszor van,hogy azt öltek meg a lakásában és leszúrták?
Vagy hányszor vertek agyon valakit?
Vagy hogy le szúrták?
Akkor ne legyen paranoia a emberben?
Mi van ha pont téged vagy családtagodat verik agyon vagy ölik meg?
És tényleg,eszembe jutott,ha tényleg ilyen rossz a fegyver,akkor miért nem ítélik el a csoportos vagy "erős veri a nyengét" erőszakot?Hmm..
Az ilyen idióták mi t árokpart meg a többiek a jó példa rá, hogy biotrány lenne ha itt lehetne fegyvere az átlag embernek. Az átlag embernek jelenleg egy konyhakést se lehetne odaadni.
Kérdező! Hányszor törtek már be hozzád? Egyszer sem. Hány olyan éles helyzeted volt amiből konzekvenciát tudsz leszűrni hogy bizony ott például kellett volna a lőfegyver? Csak egy fotelhuszár vagy.
Egyikőtök sem volt még csak hasonló helyzetben sem. Egy paprika sray-el lefújod rendesen a betörőt, még össze is huggyozza magát. A csoportos rablógyilkosságok meg azért nem jellemzőek.
11
De ember,nem a lőfegyvert támogatom...
De ha így bele estünk,akkor tényleg,volt olyan amikor késsel hadonáztak felém,meg csavarhúzzóval meg stb,és nem törtek be hozzám,na ekkor mi a helyzet?
"Egyikőtök sem volt még csak hasonló helyzetben sem"
Nekem se kellet soha bekötnöm magam a kocsiban,mert soha senkivel se ütköztem kb..
" Az átlag embernek jelenleg egy konyhakést se lehetne odaadni."
Akkor mivel szeleteled a párizsid?
Vagy a almádat?
pont olyan mint a autó,vagy kamion,miért ne?
Tilsuk be a autókat,kamionokat,vonatokat,repülőket,köteleket,meg a benzint mert hány olyan esett van amikor avval öltek?
13
Kb magyarán európában már a fehér emberre is rosszul nézznek mert kés van nála.
11
Amúgy miért lennénk idióták?
Nem kívánom hogy betörjenek hozzátok,de ha arra kerül sor,akkor mivel véded meg magadat?
Akkor inkááb hagynád hogy megszúrkáljanak vagy agyon verjenek?
Pontosan erre van a gáz riasztó fegyver. A betörők iq-szintjén, rohanás közben törnék be a másik ablakodat.
De persze neked kell az éles fegyver, aztán ha használni kéne jobban becsinálnál mint aki ellen használnád :D
18
"Pontosan erre van a gáz riasztó fegyver. A betörők iq-szintjén, rohanás közben törnék be a másik ablakodat"
Persze,mert csak ide oda léövöldözünk..
"De persze neked kell az éles fegyver, aztán ha használni kéne jobban becsinálnál mint aki ellen használnád :D"
Ez hogyan meg miben állapítod meg?
Én már használtam rendes berettát,meg Smith & Wesson 625-öt.
Itélezni könnyü amúgy :DD
Én is mondhatnám 11-re hogy liberális :d
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!