Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van olyan törvény, hogy az...

Van olyan törvény, hogy az állampolgárnak joga van megismerni a törvényeket ingyen?

Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 09:20
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Ha rajtatok múlt volna, még mindig kőbaltákkal hadonásznánk a jogállamfétisetek miatt.

Csak megsúgom, hogy minden nagy változás diktatúrában történt. Nem úgy lett a nők se egyenlők, hogy a férfiképviselők jogállami keretek közt megszavazták.

2021. máj. 8. 10:32
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj.... igazi tudálékos okoskodó kérdés... :-D

CSak az a baj, hogy nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy hülye okoskodik... :-D

2021. máj. 8. 10:33
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Bécinél a PONT! :)
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
#22: tudok jó pszichiátert.... :-D
 25/49 A kérdező kommentje:
Értem már miért tart itt az ország.
2021. máj. 8. 10:36
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

1. A teljes BTK elérhetö online az interneten.

2. A teljes BTK elolvasható könyvárakban onlie és könyv formában is.

3. A teljes BTK megvehetö könyvként bármelyik könyvesboltban vagy az interneten.

Plusz infó: a nyugdíjasok nagy részenek VAN internet-hozzáférése. Cserébe a többségüket nem érdekli a BTK.

A kérdésedre: mindenki számára elérhetö a BTK, a törvények megismerésének semmi akadálya, kivéve, ha valakit nem érdekel.

2021. máj. 8. 10:43
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
27: majd most előjön a kérdező azzal a kifogással, hogy de honnan legyen számítógépe a "kisnyugdíjasnak"... :-D :-D
2021. máj. 8. 10:44
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

"Ha azt kérdeztem volna, hogy van-e joga az állampolgárnak luxusautót kipróbálnia ingyen, akkor is az lett volna a válaszotok, hogy biztos van a tízezer luxusautó tulajdonos között olyan, akinek megesik rajta a szíve?"

JOGA mindenkinek van, legfeljebb LEHETÖSÉGE nincs.

De luxusautót is bárki ki tud próbálni autószalonban, nem kell valaki szivének megesni rajtuk.

2021. máj. 8. 10:45
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

"Értem már miért tart itt az ország."

Mióta ezt a kérdést megláttam, már én is kapizsgálom.

2021. máj. 8. 10:57
 30/49 A kérdező kommentje:

"JOGA mindenkinek van, legfeljebb LEHETÖSÉGE nincs"

Legalább beismered, hogy úgy várják el a törvények ismeretét, hogy az állampolgárnak nincs lehetősége ingyen megismernie őket.

2021. máj. 8. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!