Feljelenthetem a rendőrségen a VW Fox tulajdonosát tiltott önkényuralmi jelvény használatáért?
Figyelt kérdés
Most vettem észre, ráadásul autóból, hogy az egyik mellekutcaban egy ház előtt egy Fox autó hátulján krómozott náci kereszt van rarakva. Olyant, amilyent pl a Lemmy hordott a nyakában, nem tudom ki mennyire van képben vele és a Motorhead zenekarral (RIP) kapcsolatban. Szóval, ez az iron cross vagy mi van a Kocs hátulján. Ez tiltott önkényuralmi jelkép, nem? Én a helyében kussolnek a szégyenteljes náci múlt miatt, nem ráadásul reklámozni, nyíltan az autó hátuljára kitenni! Valahogy ezek a Fauve tulajokkal nagyon elszaladt a szekér! Mire vagytok ennyire büszkék, a nácik alapították ezt a márkát... Tegyek bejelentést vagy ne, ez itt a kérdés!2021. máj. 7. 10:07
21/21 anonim válasza:
Az a kisebbik baj, hogy buta. Nem lehet mindenki professzor.
Az igazi baj az, hogy ahelyett, hogy belátná a tévedését és azt mondaná, bocs, ezt benéztem, inkább nekiáll primitív tulok módjára fröcsögni. Mintha attól neki lenne mégis igaza. Szánalmas, és elszomorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!